„Mi-au spus unii colegi ca asta e ordinul venit de la Dragnea”. Un pesedist confirma, executia lui Chirica a fost dispusa de sus: „E o nebunie generala”

politica

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan considera ca fara Mihai Chirica PSD nu mai este PSD, ci doar partidul lui Dragnea, sustinand ca decizia filialei iesene privind excluderea lui Chirica din partid s-a facut la ordinul lui Dragnea.

Catalin Ivan, membru PSD in organizatia comunala Dobrovat din judetul Iasi, a declarat vineri, dupa decizia privind excluderea primarului Mihai Chirica din partid, ca PSD va avea de suferit la Iasi, intrucat nu va mai detine functia de primar.

„Este o pierdere mare. Cunosc tipologia electoratului din Iasi, cunosc realitatile locale, iar PSD nu va mai putea casiga ani buni de acum inainte primaria. Va fi foarte greu ca PSD sa se mentina la un nivel ridicat fara sa aiba primaria. PSD nu mai este PSD, ci este doar partidul lui Dragnea”, a afirmat Catalin Ivan, citat de news.ro.

El a mai spus ca, inaintea sedintei BPJ a PSD Iasi in care s-a decis excluderea lui Chirica, a fost informat de unii colegi din organizatia de Iasi ca „mazilirea” lui Chirica s-a facut la ordinul lui Dragnea.

„Mi-au spus unii colegi ca n-au ce sa faca, ca asta e ordinul venit de la Dragnea. Nu mai conteaza partidul, conteaza doar Dragnea si coruptii din jurul sau. Nu asta e PSD-ul in care eu am intrat. Acum s-a facut pofta lui Dragnea”, a precizat Catalin Ivan.

Europarlamentarul PSD considera ca Mihai Chirica se va descurca la primarie si fara sprijinul PSD, dar ca este de asteptat ca partidul sa puna presiune pe consilierii locali social-democrati pentru ca primarul sa nu mai aiba majoritate.

„E o nebunie generala ce se intampla la Iasi. Dragnea reuseste sa induca frica, pentru ca poate da afara pe oricine. Nu Chirica este in afara PSD, ci partidul nu mai este PSD”, a mai declarat europarlamentarul Catalin Ivan.

Organizatia judeteana Iasi a PSD a decis, vineri, in Biroul Permanent Judetean, excluderea din partid a primarului Iasiului, Mihai Chirica, iar hotararea finala urmeaza sa fie luata saptamana viitoare in Comitetul Executiv Judetean al organizatiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: