news

„Mi-au zis ca-mi capseaza gura daca mai vorbesc”. Mafia PSD l-a amenintat pe Aurelian Badulescu in legatura cu 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, pare ca s-a razgandit, dupa ce a anuntat ca va da noi declaratii la Parchet in legatura cu represionea violenta din 1o august. Miercuri noapte, la Realitatea TV, el a spus ca a fost amenintat.

„Mi-au zis ca-mi capseaza gura daca mai vorbesc”, a declarat Badulescu. Intrebat despre implicarea lui Liviu Dragnea sau a PSD in represiune, Badulescu si-a sucir declaratiile anterioare:  „Nu stiu, eu nu detin asemenea informatii si eu nu mint”.

Badulescu declarase anterior, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, ca a mintit la Parchet atunci cand a fost audiat in ancheta privind violentele de la protestul diasporei din 10 august.

„Dom’le, dupa cate am facut eu… Am mers pana acolo incat a trebuit sa mint. (…) Am avut o alta atitudine decat cea care ar fi trebuit atunci cand am declarat in fata organelor de urmarire penala ce m-au intrebat referitor la evenimentele din 10 august si am spus asta in contextul in care am vrut sa subliniez faptul ca am facut tot ce mi-a stat in putere ca sa trag cu acest partid“, a afirmat Badulescu.

El a mai spus ca sunt lucruri pe care de acum incolo va trebui sa le lamureasca cu cei care se ocupa de ancheta.

„Mi-a fost greu sa ajung pana aici, nu am crezut niciodata ca daca-i spui lui Codrin Stefanescu trompeta si muncesti atatia ani in partidul asta esti dat ca o masea afara“, a adaugat Badulescu.

Intrebat daca va merge la Parchet sa-si schimbe declaratia, Aurelian Badulescu a replicat: „Nu, o sa ma cheme Parchetul si o sa zica: «Domnu’ Badulescu, ai spus ca ai mintit». Da, domnule. «Ia pixul si hartia si hai sa vedem ce trebuie sa indreptam aicea»“.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de Israel: „Sambata am folosit doar arme vechi”

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de fortele israeliene,…

9 ore ago

Ciuca: „Daca va fi nevoie, PNL va avea propriul candidat la Primaria Capitalei. Electoratul nostru nu-l sustine pe Piedone”

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a afirmat, joi seara, ca, in eventualitatea retragerii lui Catalin Cirstoiu…

5 ore ago

Un fugar american a fost prins in Piata Sf. Petru din Roma. Avea la el trei cutite lungi

Politia italiana l-a arestat, saptamana trecuta, pe „cel mai cautat” fugar american. Barbatul a fost…

10 ore ago

Sportivii romani vor merge la Paris cu aeronava „Nadia Comaneci”

Aeronava  Tarom care va transporta sportivii romani la Jocurile Olimpice de la Paris poarta numele…

10 ore ago

Doua fete de 6 si 11 ani au fost injunghiate in Franta. Suspectul a fost arestat

Un barbat a fost arestat dupa ce doua fete in varsta de sase si 11…

10 ore ago

Un lider regional al partidului german de extrema-dreapta AfD, trimis in judecata pentru utilizarea „cu buna stiinta” a unui slogan nazist intr-un discurs

Un lider regional al partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost trimis…

10 ore ago