„Mi-e frica pentru mine si familia mea, ajutati-ne!”. Teroare pesedista, peste 300 de plangeri privind modul in care sunt adusi oamenii la mitingul PSD

politica

Un profesor din Baia Mare descrie pe site-ul mitingcujapca.ro cum cadrele didactice din judet sunt fortate de liderii PSD sa participe la mitingul PSD din Bucuresti.

S-au inregistrat pana acum peste 300 de sesizari privind abuzurile comise de PSD in procesul de recrutare a participantilor pentru mitingul lui Dragnea de la Bucuresti. Un profesor din Baia Mare descrie o situatie revoltatoare, cadrele didactice din judet sunt santajate de inspectorii scolari si fortate sa mearga la Bucuresti. Mai mult, profesorii si invatatorii care merg la miting vor fi platiti din bani publici, bani sufonati printr-o schema inventata de senatorul PSD Liviu Pop.

„Sunt profesor cu vechime intr-o scoala din Baia Mare, iar fiul meu este invatator fara definitivat in judetul Maramures. Fiul meu este obligat sa mearga la mitingul de la Bucuresti, de catre directoarea scolii si primarul din comuna unde lucreaza, fiind santajat ca nu va putea sa isi pastreze postul de invatator anul viitor si ca nu isi va lua definitivatul daca nu merge. Le-a spus ca duminica trebuie sa mearga la o nunta, i-au zis ca nu ii intereseaza si sa amane nunta daca vrea, ca trebuie sa mearga si sa aiba haine albe pe el si sa isi ia senvisuri si apa.

A vorbit cu mai multi colegi de-ai lui, tineri si ei si inca fara posturi definitive, care lucreaza la scoli din Baia Mare si Sighet si aia i-au spus ca merg si ei, dar sunt platiti pentru asta, 250 de lei de persoana, plus cazare si masa. Am sunat si eu la cunostintele mele de la inspectoratul scolar sa verific si asa este: vineri dimineata pleaca din Baia Mare si Sighet mai multe autocare cu cadre didactice, li se asigura cazare si masa si se intorc duminica seara, se acorda ”diurna” 250 de lei.

Operatiunea este organizata de Ana Moldovan, inspector scolar general si vicepresedinte al PSD judetean si de Zetea, baronul judetului, iar pretextul este o asa-zisa ”consfatuire de specializare” la Bucuresti, deci banii toti se deconteaza din bugetul invatamantului.

Stiu ca nu e prima oara cand se folosesc de acest tertip, au mai facut miscarea asta si la alte intruniri de partid, au platit autocarele si costurile cu masa si cazarea din bani publici, pretextand ca au fost la cursuri de instruire si specializare.

Intregul mecanism a fost creat de fostul ministru si lider sindical Liviu Pop, el coordoneaza si actiunea de acum, sunt implicate sindicate si inspectorate scolare din mai multe judete. Ne tot sfatuiti sa facem plangeri penale si sa ne aparam demnitatea si drepturile, dar nu stiti ce mafie este in judete, procurorii si politia sunt oamenii lor in mare parte, ne este frica pentru siguranta noastra si a familiilor noastre.

Cel putin in Maramures, nu le este frica sa faca toate hotiile pe care le fac, deoarece procurorul DNA din judet este omul lor, il cheama Ionica Ulici si este finul de cununie al primarului PSD din Sighet, Horea Scubli. Spatele este asigurat si de la Bucuresti, de fratele procurorului, Laurentiu Ulici, care este colonel in SRI. Puteti verifica usor asta, acum doua saptamani cei doi frati Ulici au fost premiati de conducerea PSD a judetului cu distinctia ”Cinstea Maramuresului”, la niste evenimente organizate local.

Nu pot da date personale, mi-e frica pentru mine si familia mea va rog sa sesizati Parchetul General si DNA Bucuresti, ca aici procurorii, serviciile si politistii sunt mana in mana cu borfasii astia, ne-am saturat de ei, ajutati-ne sa scapam de tirania analfabetilor si de hotii astia!”, se arata in sesizarea postata pe mitingcujapca.ro.

Mitingul PSD va avea loc in Piata Victoriei, sambata, de la ora 20.00.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Comentarii: