Categories: news

„Mi-e greu sa inteleg”, s-a plans Liviu Dragnea la televizor. In scurt timp, Iohannis l-a facut pe presedintele PSD sa priceapa

Guvernul a decis, in acest an, sa actioneze fara sa se coordoneze cu CSAT, stabilind unilateral agenda de aprobare a proiectului de buget pe 2017 privind institutiile din domeniul securitatii nationale, precizeaza Administratia Prezidentiala.

Potrivit unui comunicat de presa, in anul 2015, Guvernul a transmis Secretariatului CSAT proiectele de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale pe data de 7 decembrie, iar Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit pe data de 10 decembrie pentru avizare.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat marti CSAT in vederea analizarii proiectului de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale.

Potrivit Presedintiei, proiectul de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale, transmis de Guvern, a fost primit vineri dupa-amiaza la Secretariatul CSAT.

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca in privinta bugetului se va astepta pana marti dupa sedinta CSAT convocata de presedintele Klaus Iohannis si a subliniat ca astfel se intarzie dezbaterea proiectului bugetului de stat in Parlament. „Decizia lui Klaus Iohannis este incorecta. Putea convoca CSAT intr-o ora daca voia…”, a zis Liviu Dragnea.

„Orice intarziere pentru bugetul de stat nu ajuta nimanui. De ce a luat Klaus Iohannis aceasta decizie.. mi-e greu sa inteleg”, a mai zis presedintele PSD.

Liderul PSD a mentionat ca avizul CSAT este consultativ, dar a adaugat ca si daca Guvernul ar fi adoptat proiectul de buget „cineva ar fi declansat” probabil o procedura pentru a intarzia acest lucru.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Trei europeni au fost arestati in Iran la o „adunare satanista”. Toti cei 260 de oameni prezenti la petrecere au fost arestati

Fortele de securitate iraniene au arestat peste 260 de persoane, inclusiv trei cetateni europeni, la…

2 ore ago

Ciolos: „Daca chiar aveti curaj, haideti sa ne vedem la o dezbatere cu capii de lista la alegerile europarlamentare”

Europarlamentarul Dacian Ciolos afirma ca partidele, cu exceptia REPER, ''isi ascund'' candidatii la alegerile pentru…

2 ore ago

Un ucrainean care incerca sa fuga in Romania a fost impuscat in cap la granita. Ce pedeapsa risca granicerul

In Transcarpatia, un politist de frontiera a impuscat mortal un civil care incerca sa treaca…

4 ore ago

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

8 ore ago