„Mi-e mila de politistii romani”. Carmen Dan a uitat de microfoanele din prize, cere anchetarea lui Marcel Vela

politica

Senatorul PSD Carmen Dan, fost ministru de Interne in timpul Regimului Dragnea, sare si ea sa il atace pe Marcel Vela in scandalul protocolului dintre MAI si BOR. Ea sugereaza ca Vela ar trebui sa fie cercetat pentru „zadarnicirea raspandirii bolilor”.

„Mai nou, lui Marcel Vela ii plac zvonurile! Pai atunci, daca zvonurile conform carora Marcel Ion Vela ar fi membru in Adunarea Nationala Bisericeasca sau in Consiliul National Bisericesc sunt adevarate, motiv pentru care ar fi facut acordul respectiv, vorbim de un lucru foarte grav (discriminare, zadarnicirea raspandirii bolilor, etc.)! Repet, doar daca sunt adevarate. Daca nu, vorbim de cu totul altceva. Si nu e exces de zel. E altceva…

Sunt un om crescut in credinta crestin-ortodoxa. Respect religia oricui si cred cu tarie ca pe cei mai multi ne face mai buni!

Stiu ca in aceste vremuri grele, inaintea celei mai mari sarbatori crestinesti, fiecare preot, slujitor al Domnului, ar fi gasit posibilitati ca in fiecare casa sa ajunga un strop din impartasania Sfintelui Pasti si din Lumina vie a Invierii Domnului Iisus Hristos!

Altfel spus, mi-e mila de politistii romani, de felul in care conducerea actuala a MAI alege sa decredibilizeze uniforma. Pacat! In prima jumatate de ora de la marele anunt de ieri s-a umplut internetul de poze, glume si meme-uri la adresa politistilor romani. Trist!

Nu cred ca isi inchipuie cineva ca, atat Vela, cat si Iohannis nu sunt intr-o continua campanie de imagine. Mai devreme sau mai tarziu va fi sacrificat unul dintre ei. Cine oare? Sper doar sa nu fie prea tarziu pentru angajatii MAI.

A, era sa uit. Aia cu ‘primarii PSD care pregateau diversiuni’… Oare in acordul respectiv nu e vreo anexa care sa ii aminteasca ministrului Vela ca nu e bine sa minti, mai ales in Saptamana Mare?”, a scris Carmen Dan pe Facebook.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat miercuri ca protocolul MAI-BOR este necesar intrucat primarii PSD urmau sa ii incite pe credinciosi sa nu respecte restrictiile si sa mearga cu forta la biserici, incercand sa provoace astfel o interventie in forta a jandarmilor si politistilor. „Ca la 10 august”, a aratat Vela.

„Sambata, cetateni din anumite partide vor sa creeze diversiuni, sa incite cetatenii sa asalteze bisericile. Urma sa se creeze diversiuni gen 10 august. Credinciosi care ascultau de primarul pesedist, care sa spun clar… Multi eroi politici incearca sa se foloseasca de acest eveniment pentru a castiga puncte electorale.

Unii incitau credinciosii sa asalteze bisericile. Se folosesc de acest eveniment sacru pentru a-si crea imagine si puncte. Pentru a evita aceste ganduri ale unor politicieni care sfatuiau credinciosii sa asalteze bisericile, atunci am convenit cu BOR sa gasim o cale de mijloc, astfel incat sa se implineasca toate nevoile: oamenii sa primeasca lumina, slujba sa se faca de preot si oamenii sa o urmareasca la televizor”, a declarat Vela la Digi24.

Mai mult despre: ,

Comentarii: