„Mi-e rusine ca acolo scrie Romania”. Ministrul Lia Olguta Vasilescu s-a facut de ras la ONU cu un discurs care a devenit viral pe retelele de socializare – Video

politica

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut, luni, la New York, un discurs la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii intr-o limba engleza greu de urmarit.

Imagini cu eforturile ministrului de a citi discursul au devenit virale pe retelele de socializare, fiind ironizate in sute de comentarii.

Comentariile nu au intarziat sa apara. „O vede cineva pe tanti din spatele Olgutei care abia se abtine sa nu rada?”, a scris un internaut la inregistrarea postata pe Facebook de Gazeta de Sud.

Citeste si: Nu e gluma, Olguta Vasilescu este multumita de engleza ei: „M-am prezentat decent”. Astazi va vorbi intr-o alta limba straina la ONU – Video

„Stai jos, 4! Vii la toamna!”, este un alt comentariu. „Nu i-a scris nimeni fonetic pe hartie, ca lui Ceausescu?”, se intreaba altcineva. „Vorbeste cu ‘accent’ oltenesc…”, a comentat ironic o romanca. „Mi-e rusine ca acolo scrie Romania”, a fost verdictul unui alt internaut.

Screen Shot 2017-03-14 at 11.39.57

Dupa acest discurs, Olguta Vasilescu a tinut sa se laude pe Facebook ca a fost la ONU.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: