„Mi-e scarba de voi, loazelor!”. Ciutacu face spume pentru ca nu se solidarizeaza nimeni cu RTV si Antena 3

news

Victor Ciutacu, realizator la Romania TV, lanseaza un potop de invective la adresa jurnalistilor pentru ca nu s-au „solidarizat” cu angajatii de la RTV si Antena 3 care au fost loviti de fiul lui Gheorghe Dinca. El compara acest incident cu cel in care Liviu Dragnea l-a invitat la baie pe jurnalistul Alex Dima.

”Ii mai tineti minte pe deontologii aia care se tavaleau ca l-a invitat Dragnea pe unul de la Pro la baie? Si care se temeau pentru inregritatea fizica si mentala a colegului lor, care ar fi putut sa vada live ciucurasul Dictatorului cu Mustata? Ei bine, aflati ca, azi, aceleasi monumente de integritate si de profesionalism s-au intors, la propriu, cu spatele la stirea ca doi oameni din presa care isi faceau meseria, operatori de imagine/cameramani, au luat bataie de fiul lui Dinca. Stiu, nu e de nasul lor de analisti si influenceri sa se coboare din stratosfera lor securistica la nivelul solului, acolo unde niste jurnalisti nu atat de celebri ca ei, dar infinit mai dedicati, sunt pociti de toti derbedeii. Si, in plus, batutii lucreaza – nu-i asa? – la Romania TV si la Antena 3. Acolo unde sunt vedete nemernicii aia de Ciutacu si Gadea, deci nu merita repect/solidaritate.

Mi-e scarba de voi, loazelor! Nu doar ca sunteti ticalosi, dar mai sunteti si prosti. Daca nu dati voi, nu inseamna ca nu se afla. Dar, ca sa realizati asta, ar fi trebuit sa invatati meserie la locul faptei, nu sa bagati copy/paste de pe referate de arestare si stenograme trimise de procurori si de securisti pe mail sau pe stick”, a scris Ciutacu pe Facebook.

Mai multi angajati ai posturilor Antena 3 si Romania TV sustin ca au fost agresati, marti, de fiul lui Gheorghe Dinca, in fata sediului CNA.

Fiul si fiica lui Gheorghe Dinca au mers la CNA pentru a reclama modul in care au fost prezentate anumite aspecte ce ar tine de cazul Caracal.

La iesire, jurnalistii celor doua televiziuni le-au adresat intrebari, iar fiul lui Gheorghe Dinca ar fi devenit violent si i-ar fi agresat pe acestia. „Mi-a dat un pumn in cap si am cazut pe jos. Mi s-a umflat capul”, a declarat operatorul Romania TV.

Agresiunea a fost anuntata la 112 si echipaje de ambulanta si Politie au venit la locul incidentului.

Antena 3 a sustinut ca mai multe camere de fimat au fost distruse si a anuntat ca va depune o plangere in acest caz.

Potrivit un comunicat al Politiei Capitalei, marti, in jurul orei 15:00, un jurnalist a sesizat, printr-un apel la 112, faptul ca el, precum si alti colegi din presa, au fost loviti de catre un barbat pe care doreau sa-l intervieveze.

„La acest moment persoanele vatamate sunt audiate si, de asemenea, barbatul reclamat ca agresor este cautat in vederea audierii. Cercetarile se vor desfasura sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5”, arata sursa citata.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: