„Mi s-a umflat capul”. Angajati de la Antena 3 si Romania TV, batuti de fiul lui Gheorghe Dinca

news

Mai multi angajati ai posturilor Antena 3 si Romania TV sustin ca au fost agresati, marti, de fiul lui Gheorghe Dinca, in fata sediului CNA.

Fiul si fiica lui Gheorghe Dinca au mers la CNA pentru a reclama modul in care au fost prezentate anumite aspecte ce ar tine de cazul Caracal.

La iesire, jurnalistii celor doua televiziuni le-au adresat intrebari, iar fiul lui Gheorghe Dinca ar fi devenit violent si i-ar fi agresat pe acestia.  „Mi-a dat un pumn in cap si am cazut pe jos. Mi s-a umflat capul”, a declarat operatorul Romania TV.

Agresiunea a fost anuntata la 112 si echipaje de ambulanta si Politie au venit la locul incidentului.

Antena 3 a sustinut ca mai multe camere de fimat au fost distruse si a anuntat ca va depune o plangere in acest caz.

Potrivit un comunicat al Politiei Capitalei, marti, in jurul orei 15:00, un jurnalist a sesizat, printr-un apel la 112, faptul ca el, precum si alti colegi din presa, au fost loviti de catre un barbat pe care doreau sa-l intervieveze.

„La acest moment persoanele vatamate sunt audiate si, de asemenea, barbatul reclamat ca agresor este cautat in vederea audierii. Cercetarile se vor desfasura sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5”, arata sursa citata.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: