„Mi s-au dat telefoane ca ard oameni”. Sosoaca a navalit cu circ la Spitalul „Sf. Pantelimon”. S-a certat cu oamenii de paza

politica

Senatoarea AUR Diana Sosoaca si-a facut aparitia, duminica noapte, la Spitalul „Sf. Pantelimon” dupa ce televiziunile au anuntat ca un neon s-a ars intr-un salon.

„Mi s-au dat telefoane ca ard oameni”, a spus Sosoaca in interiorul spitalului in timp ce vorbea cu un medic. Dupa ce i s-a explicat ca a ars doar un neon si ca nu este nicio problema, Sosoaca a cautat scandal cu oamenii de paza.

Sosoaca l-a acuzat de  „impertinenta” pe unul dintre oamenii de ordine si a inceput sa tipe in curtea spitalului. Sosoaca a transmis tot spectacolul live pe Facebook.

„Vreau sa va fac o plangere penala, vreau sa stiu cine sunteti. Nu merg afara, aici nu sunteti stapani pe plantatie”, a strigat Sosoaca.

Un salon de Terapie Intensiva de la Spitalul „Sf Pantelimon” a fost evacuat, duminica seara, dupa ce un neon s-a ars, degajand fum. Angajatii spitalului au intrat in panica in contextul dramei de acum doua zile de la „Matei Bals”.

Salonul s-a umplut si fum imediat dupa ce neonul a pocnit, astfel incat doi pacienti au fost evacuati de urgenta.

„La Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului ‘Sf. Pantelimon’ din Bucuresti, in aceasta seara, in jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minora de fum fara flacara.

Preventiv, cei doi pacienti au fost mutati in alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoana nu a suferit de pe urma incidentului”, se precizeaza intr-un comunicat transmis de conducerea Spitalului „Sf. Pantelimon”.

Mai mult despre:

Comentarii: