„Mi se pare incredibil tupeul”. Un fost ministru in Guvernul Ciolos este socat, un lider PSD s-a folosit de numele lui pentru a ataca DNA

politica

Dragos Pislaru, fost ministru al Muncii in Guvernul Ciolos, este stupefiat de faptul ca primarul PSD Robert Negoita i-a folosit numele in contextul problemelor cu DNA cu care se confrunta liderii PSD. Pislaru spune ca tupeul lui Negoita este incredibil.

„Tupeul si disperarea actualei clase politice ce ne guverneaza azi este fara margini. La fel ca si ingamfarea si prostia.

Dupa ce deja eram in fierbere vazand atacul la justitie al lui Dragnea, descopar declaratia lui Robert Negoita de dimineata (mai jos atasata) in care ma si gasesc mentionat pe deasupra.

Trecand peste faptul ca nu inteleg la ce se refera cand spune ca “acum doua saptamani suntem intr-un proiect” sau despre ce “nenorociri” este vorba sau unde am fost “impins afara”, mi se pare incredibil tupeul de a incerca sa se legitimizeze pe sine sau pe oricine altcineva din PSD prin asocierea de nume cu mine. Ultima oara cand m-am vazut sau am vorbit cu Domnul Negoita a fost in 27 iulie 2016 cand in semn de deschidere pentru institutia pe care o prezida, am participat ca invitat la intalnirea Comitetului Director al Asociatiei Municipiilor din Romania.

Inteleg de la dumnealui ca “s-a dovedit ca sunt nevinovat”. Nevinovat de ce? NU AM, NU AM AVUT vreodata si nu exista temei pentru vreun dosar penal pe numele meu. Nu am avut vreodata probleme cu justitia de vreun fel.

Inainte de a fi ministru, am lucrat in consultanta si am sprijinit dezvoltarea multor autoritati publice in mod competent, fie ca vorbim de ministere, primarii sau consilii judetene. La fel cum am facut si pentru clienti din sectorul privat. Contracte obtinute in mod deschis, transparent si disponibile public, in care alaturi de colegii mei am lucrat cu profesionalism in interesul public. Am lucrat pentru cetateni si nu pentru ministri, primari, presedinti de CJ sau pentru culoarea lor politica. Orice insinuare in alt sens este incorecta si neadevarata.

Este de necrezut ca s-a ajuns sa se arunce cu noroi in cineva si apoi sa se spuna, “vedeti, si acesta este in mocirla cu noi”. Este doar o noua dovada de manipulare si obraznicie. Oamenii acestia ar zice orice azi sa-si scape pielea.

Iar la intrebarea “Ce facem, ne dam demisia toti?”, raspunsul meu este ferm si clar – Da dragilor, dati-va demisia, intrucat ne-am saturat de penali, de coruptie si de capturarea tarii. Dati-va demisia pentru a se putea curata clasa politica. Dati-va demisia pentru ca tara sa poata avea un viitor.

Romania nu poate progresa cu penali, ori in fruntea PSD este un om care nu doar are dosar penal pe rol, ci a fost deja condamnat definitiv penal. Masluirea referendumului, angajarea abuziva si fictiva cu sprijinul sotiei pe banii statului, transferul a peste 300 de hectare din albia Dunarii in folosinta propriului fiu, toate acestea denota dispretul profund pentru lege, pentru cetateni si pentru Romania.

Nu se poate relativiza moralitatea, asa cum nu pot exista jumatati de masura in ceea ce priveste primenirea societatii romanesti.

O societate normala este in primul rand o societate morala. Ori voi, dragi baroni, oligarhi si penali, ati imbolnavit aceasta societate. Atacati zilnic, cu persistenta, fara remuscari, adevarul, moralitatea si umanitatea din fiecare dintre noi. Ajunge! E destul!”, a scris Dragos Pislaru pe Facebook.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Permanent National PSD, ca intr-un fel sau altul, toata lumea are dosare penale, precizand „Ce facem, ne dam demisia toti?”.

„Acum doua saptamani, suntem intr-un proiect cu fostul ministru Pislaru, care a fost tavalit prin presa, ca tot felul de nenorociri, a fost impins afara, a fost ..si dupa aceea s-a dovedit ca e nevinovat. Si cazuri de genul asta avem nenumarate. Eu cred ca ne dorim o societate normala. O societate normala inseamna exact ce scrie in Constitutie, adica prezumtia de nevinovatie. Si pana la urma, intr-un fel sau altul, nu vedeti ca toti avem dosare penale? Ce facem, ne dam demisia toti?”, a declarat Robert Negoita, la intrarea in sediul PSD, citat de Mediafax.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: