Micutzu, despre Ciolacu: „Nu stie sa lege cinci cuvinte, pare la baza analfabet. Eu zic ca de asta nu-i vedem pe astia cum scriu” – Video

analize

Actorul Cosmin Nedelcu (Micutzu) are o pozitie acida in legatura cu premierul PSD Marcel Ciolacu. El a spus intr-un podcast ca premierul Romaniei „pare la baza analfabet”.

„Am auzit ca Ciolacu este preferatul romanilor, are undeva pe la 40%. La incredere, ca PSD-ul e pe primul loc. Increderea pe care o are poporul roman intr-un om care, din punctul meu de vedere, nu stie sa lege cinci cuvinte, din punctul meu de vedere omul pare la baza analfabet, eu zic ca de asta nu-i vedem pe astia cum scriu. Dar cand ii auzim nu ne punem semne de intrebare”, a spus Micutzu.

@radutibulca Micutzu despre clasa politica #vindeopoveste #podcast #foryou #fy #fyi #fyp ♬ sunet original – Radu Tibulca

Anul trecut, Valeriu Nicolae a declarat intr-un interviu pentru Europa FM ca a vorbit cu unul dintre profesorii din liceu ai lui Marcel Ciolacu. Profesorul i-a spus ca actualul prim-ministru era un „elev spre foarte slab”. „Tatal domniei sale a fost un om important in Armata romana, armata care desigur n-avea niciodata legaturi cu Securitatea sau cu Militia“, au subliniat ironic Nicolae.

„Domnul Ciolacu a terminat liceul la Buzau si se pare ca l-a terminat senzational, cu corigenta la franceza. Era un elev slab spre foarte slab. Am discutat cu unul dintre profesorii domniei sale. Deci era foarte «promitator» din start. Dar si domnul Ciolacu provine din… Tatal domniei sale a fost un om important in Armata romana, armata care desigur n-avea niciodata legaturi cu Securitatea sau cu Militia“, a declarat Nicolae la Europa FM.

„Marcel Ciolacu – gandeste-te cat de dura e chestia asta –, noi avem un premier despre care habar nu avem ce a facut pana la 37 de ani, in afara faptului ca stim sigur ca a mintit despre terminarea unei facultati pe care nu avea cum s-o termine pentru ca facultatea aia nu era acreditata.

Deci, el nu si-a luat licenta. Facultatea aia nu era acreditata in momentul in care Marcelica zice ca a terminat-o. Si, in plus, Marcelica a facut, pe baza facultatii aleia, un master! Deci, tu nu ai licenta, dar faci master! A terminat facultatea in 1995, iar licenta si-a luat-o, cel mai probabil, in 2004. Nu avea cum sa si-o ia inainte de 2003 pentru ca facultatea nu obtinuse licenta pentru functionare. Dar are studii postuniversitare facute inainte sa-si ia licenta! Si n-a lamurit-o niciodata! Deci el nu stim ce a facut pana la 37 de ani”, a subliniat Nicolae.

Citeste si: CV-ul neoficial al noului prim-ministru. Valeriu Nicolae: „Ciolacu a fost somer pana la 37 de ani. Ar merita un monument al imposturii”

Nicolae a vorbit si despre ce a descoperit in legatura cu afacerile derulate in trecut de Ciolacu.

„Sunt multe firme in jurul domnului Ciolacu. Domnul Ciolacu a avut firma cu un tartor, baronul local PSD care i-a fost nas. A avut si o televiziune… Dar el nu scrie nicaieri in CV despre treaba asta. A avut si o benzinarie – care, culmea, benzinaria aia era Petrom – dupa aceea a ajuns la nepotul lui. Sunt acolo niste chestii de te doare capul. Dar, din nou, pana la 37 de ani Marcel Ciolacu nu are nimic in CV-ul lui public.

Si a fost si la privatizare omul… N-a scris nimic despre asta. Unele dintre cele mai tari tunuri pe privatizare au fost in Buzau. Nu scrie de legaturi… Nu scrie de nimic, nimic.

Nu stim nimic pana la 37 de ani, iar la 37 de ani, din senin, este angajat director la URBIS, o firma a primariei din Buzau, unde da un contract unui vicepresedinte al PSD-ului si asociat de-ai sai, un contract care este dovedit de Curtea de Conturi ca supraevaluat cu 1.000.000 de euro! Omul ala care a luat contractul, un consilier PSD, a luat un contract subcontractat de la Primarie. Firma URBIS ar fi trebuit sa faca treaba aia si au umflat cheltuielile cu peste 1.000.000, lucru demonstrat de Curtea de Conturi”, a mai aratat Nicolae.

Iata ce a declarat in 2023 Marcel Ciolacu, dupa ce si-a modificat CV-ul, in legatura cu perioada de pana la implinirea varstei de 37 de ani.

„Ce va pot spune foarte clar, nu am furat niciodata, nu am fost acuzat, nu am fost chemat niciodata la DNA, am avut plangeri si am primit aceste clasari si cred ca o sa mai primesc mult timp. Nu am facut ceva de care sa imi fie rusine mie, familiei sau parintilor mei, niciodata. Nu am facut nimic rau impotriva nimanui si mi-am asumat toata viata tot ceea ce am facut.

In ceea ce priveste cand am dat examenul a tinut de decizia mea si a familiei mele. Am terminat liceul, mi-am luat Bacalaureatul, nu e niciun fel de problema, am dat la Facultatea de drept si nu am intrat. Pe vremea mea, m-am dus in armata, unde am facut intai la munci agricole vreo doua trei luni.

A venit Revolutia, au venit alte prioritati, m-am casatorit. In acel moment, tatal meu a fost un om care a castigat suficienti bani, pentru ca a fost pilot militar, dar a iesit la pensie. Noi suntem toti trei frati, intre timp fratii mei se casatorisera inainte, aparusera nepotii. Nu am cerut niciodata bani de la parintii mei si am mers catre zona privata.

Dupa ce am cumparat toata concurenta, dupa 7 ani, a aparut copilul si ne-am luat un apartament cu doua camere pe strada Viitorului si ne-am inchis balconul, m-am hotarat ca m-am plictisit sa fac afaceri. Mi-am terminat studiile, am intrat in administratia locala, am devenit prefect interimar, am pierdut alegerile, am devenit viceprimar, am condus cea mai mare companie municipala. Acesta e marele secret, marile lucruri ascunse. Deciziile mi le asum. Am luat nota 9 la licenta.

La doctorat am fost exmatriculat. E singurul lucru neterminat din viata mea”, a sustinut Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: