„Mie mi se face din ce in ce mai frica”. Judecatori si procurori protesteaza la Brasov, iar dupa colt sunt masate trupe de jandarmi: „Au depasit orice limita”

news

Situatie stranie la Brasov, unde zeci de judecatori si procurori protesteaza sub privirile atente ale jandarmilor. „Lucrurile au depasit orice limita. Va imaginati jandarmii luand la bataie judecatorii?”, scrie jurnalistul Vlad Petreanu.

„Eu asa ceva nu am mai vazut: judecatori de la Tribunalul Brasov, Curtea de Apel, procurori de la DNA, DIICOT, Parchetul de pe langa Curtea de Apel, Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, Parchetul de pe langa Tribunalul Covasna, Parchetul de pe langa Tribunalul de Minori si Familie si actuali sau fosti politisti de la Investigatii Criminale sau Criminalistic, din Inspectoratul Politiei Judetene sau Sectia Regionala de Politie Transporturi, in strada, impotriva modificarilor la legile Justitiei si legislatia penala.

Dupa coltul cladirii, ca la orice protest, jandarmii. E prima oara cand se intampla asa ceva. Cam aici am ajuns. Mie mi se face din ce in ce mai frica”, a comentat jurnalistul brasovean Claudiu Loghin.

„Lucrurile au depasit orice limita. Va imaginati jandarmii luand la bataie judecatorii?”, adauga Vlad Petreanu.

In cursul acestei zile, au avut loc proteste in strada ale magistratilor in mai multe orase, precum Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Braila, Galati sau Slatina, unde judecatorii si procurorii au protestat pe treptele instantelor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: