Migranti din Africa de Nord au fost prinsi incercand sa INTRE pe jos in Romania

news

Patru algerieni si un marocan au fost prinsi incercand sa treaca granita spre Romania in zona localitatii timisene Dudestii Vechi. 

Cei cinci migranti au fost depistati luni seara, aproape de miezul noptii, in zona localitatii Dudestii Vechi. Se deplasau pe fasia verde dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul Romaniei. Cei cinci barbati au fost retinuti imediat si au fost dusi la sediul Politiei de Frontiera pentru cercetari.

„In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca acestia sunt patru cetateni din Algeria si un cetatean din Maroc, cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani, care nu aveau documente de identitate asupra lor. Tinerii au declarat ca au incercat sa intre ilegal in Romania, pe la frontiera verde, intrucat nu detineau documente legale de intrare in tara si intentionau sa ajunga in state din vestul Europei, la rude. Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmand a fi luate masurile legale ce se impun”, au declarat oamenii legii.

Foto: tion.ro

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: