Migrantii au incercat sa SPARGA granita cu un vagon furat. Au dat foc si unui tren – VIDEO teribil

externe

Migrantii aflati in tabara de la Idomeni au furat un vagon cu care au incercat sa sparga blocada si sa treaca granita cu Macedonia. Ulterior, a izbucnit o bataie intre ei, in urma careia a fost incendiat un vagon de tren in care erau cazati alti refugiati.

Cateva sute de migranti au impins vagonul, indreptandu-l spre granita. Vagonul a fost umplut cu pietre, cu totii fiind pregatiti de noi lupte cu politistii macedoneni. Politia greaca a reusit insa sa-i opreasca, inainte de a trece la actiune.

Tot luni, a izbucnit si o bataie intre migrantii kurzi si afghani. Peste 200 de persoane au fost implicate in confruntari, in cursul carora a fost incendiat un vagon folosit de alti refugiati ca adapost.

Aproximativ 400 de imigranti extracomunitari au parasit, in urma incidentelor violente, tabara improvizata de la Idomeni, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro.

„Sapte autocare cu circa 300 de persoane la bord au parasit tabara Idomeni”, in care traiesc circa 11.000 de persoane in conditii insalubre, a declarat un oficial grec.

Imigrantii vor fi cazati intr-un centru pentru refugiati din orasul Veria, situat in nordul Greciei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: