Migrantii sunt acum foc si para pe Merkel: „Ne-ai atras aici cu MINCIUNI. De ce ne-am riscat viata?”

externe

Migrantii si-au schimbat atitudinea fata de Angela Merkel. Blocati in tabere din Serbia, ei o acuza acum pe cancelarul german ca i-a facut sa-si paraseasca tara cu promisiuni false, riscand si vietile copiilor.

Potrivit reporterilor Express, prezenti printre refugiatii aflati in patru tabere din Serbia, migrantii o acuza pe Merkel ca le-a servit un „pachet de minciuni”. Ei spun ca in loc sa fie intampinati cu bratele deschise, s-au trezit in fata unor garduri de sarma ghimpata si a fortelor de politie. „Nu puteai sa spui asa de la inceput?”, intreaba suparat un migrant.

O alta migranta, Mohibar Njar, care a calatorit impreuna cu sotul si fiii, spune ca a dat traficantilor 7.000 de euro. Acum este foc si para pe Merkel: „Ai deschis portile iar apoi ai inchis portile, de ce ai facut asta? Ai spus ‘veniti in Germania si Europa va va ajuta’. Acum stam in conditii mizerabile. Acum nu ne mai doresti. De ce nu ne-ai refuzat de la inceput? Ne-ai lasat sa riscam vietile noastre si ale copiilor pentru nimic”. Ea a mentionat ca a rezistat zile in sir prin noroi si ploaie doar cu gandul ca in Germania va fi in siguranta.

O femeie care a calatorit cu fiica ei de patru ani este si ea foarte furioasa pe cancelarul german: „De ce ne-am chinuit atat pana aici daca tu te-ai razgandit? Am facut asta pentru ca tu ai spus ca putem”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: