Mihaela Radulescu anunta un NOU proiect. Pe cine va mai JIGNI?

life

Mihaela Radulescu a anuntat pe Facebook ce planuri are. Ea spune ca s-a apucat sa scrie o noua carte.

„Sarut de buna dimineata pe frunte de copil, oua, iaurt, suc de legume si fructe, stretching, gimnastica, alergare, strans in brate si ‘te iubesc’ de plecat la scoala, alintat caine cu chef de joaca, raspuns la mailuri si confirmari pentru 2 proiecte care-mi plac, udat florile si ordine in casa, plati facturi si cautat doritori pentru bilete la finala de tenis ‘Rolex Master’, pentru ca nu voi putea ajunge, o cafea scurta cu 3 mame din 3 tari indepartate:), cautat cadou pentru Felix, caci vine ziua lui, sedinta la scoala copilului pentru testul Cambridge si….s-a dus jumatate de zi.

Ma intorc la computer, caci mai am de munca pentru site-ul meu – www.mihaelaradulescu.ro – si pentru toate proiectele care ma acapareaza, inclusiv cartea noua pe care o pregatesc. Am dat raportul:))”, a scris Radulescu pe Facebook.

Mihaela Radulescu a declansat recent o serie de scandaluri dupa ce a jignit la „Romanii au talent” o minora pentru ca ar fi prea grasa, iar mai apoi i-a comparat pe homosexuali cu teroristii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: