Mihaela Radulescu este Gigi Becali cu silicoane

life

Un spectacol de prost-gust se revarsa pe toate canalele media in perioada recenta. Oriunde te uiti si oricum te intorci te loveste un damf de scandal, o voce aroganta tine sa provoace si sa se impuna. Nu este Gigi Becali, abia intors in libertate, ci Mihaela Radulescu, tocmai revenita le televizor.

Este foarte greu sa scrii pe subiectul Mihaela Radulescu, trebuie manusi de unica folosinta si o masca de gaze. Si mai ales mult calm. Pentru a intelege ce se intampla acum trebuie sa ne amintim cum s-a nascut „vedeta” Mihaela Radulescu.

Ce a facut Mihaela Radulescu ca sa fie star? A avut un rol fabulos in vreun film, are o voce senzationala cu care a crapat scena muzicii romanesti, cum s-a ales cu acest atribut de vedeta pe care tine sa si-l aroge constant cu pieptii umflati de importanta? Soclul i l-au construit o serie de barbati inspirat alesi, dupa influenta (Dan Iosif), dupa notorietate (Stefan Banica) si dupa grosimea portofelului (Elan Schwartzenberg), iar apoi si-a finalizat singura bustul printr-o serie neintrerupta de scandaluri publice si adoptarea unor atitudini cat mai socante pentru a crea controversa.

Talentul special al Mihaelei Radulescu este mahalageala. De cum a aparut la „Romanii au talent”, „doamna Mihaela” a tinut sa-si arate de fapt propriul talent: a agresat o minora pentru ca este prea grasa, l-a iertat apoi pe un puscarias de crima doar pentru ca povesteste frumos, iar acum a tinut mortis sa aiba si o parere si despre homosexualitate. Era foarte clar ca se va ajunge aici, este inscris in ADN-ul si intr-un foarte lung CV al Mihaelei Radulescu. Daca piaristii PRO TV cautau pe cineva foarte priceput la provocarea de scandaluri pentru a-si promova o productie nici nu puteau gasi o persoana mai potrivita.

Pana mai acum doi ani, preferatul presei de scandal era Gigi Becali. S-a prins care era reteta pentru a fi tot timpul in atentia televiziunilor si astfel tinea sa aiba pareri brutale si neaparat jignitoare despre lumea inconjuratoare: femeile erau curve, intelectualii niste saracani, iar cu homosexualii avea si el o relatie speciala, care i-a si atras o sanctiune pentru discriminare. Poate nu este intamplator ca Gigi Becali a fost transformat in vedeta mediatica tot de PRO TV.

Linistit de puscarie, Becali isi tine gura acum, insa vorbele lui explodeaza iar prin media din pieptul fals la Mihaelei Radulescu. Este timpul sa ne scoatem iar masca de gaze din camara, sa inchidem televizoarele, curentul, WC-ul, orice loc de unde ar putea emana prezenta Mihaelei Radulescu. Daca nu vor mai avea pe cine sa agreseze, poate ca miasmele vor disparea inapoi la Monte Carlo.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: