politica

Mihai Dobrovolschi, propaganda anti-DNA in fata lui Florin Citu. Referiri la „catuse” si „stat politienesc”: „Nu mai iesim din asta”

Mihai Dobrovolschi, realizator si actionar la Radio Guerrilla, a reluat si sustinut joi, intr-un interviu cu premierul Florin Citu, tezele PSD si ale Regimului Dragnea privind Justitia. Dobrovolschi a sustinut ca Romania se intoarce la „stat politienesc si catuse”.

„Justitia mi se pare o cauza pierduta. Ma uitam la Stelian Ion, sa fii din nou concentrat doar pe securitate, cum sa se foloseasca din nou probele de servicii, cum sa ajutam procurorii, eu cred ca nu mai iesim din asta, de stat politienesc si catuse, nu mai iesim”, i-a spus Dobrovolschi lui Florin Citu.

„Intrebarile jurnalistilor s-au dus in acea directie, obiectivu, prioritar este se scapam de MCV”, a replicat premierul.

„Stelian Ion spune ca prioritar este sa scape de Sectia Speciala, care este foarte controversata. Am inteles ca ramanem in ideea ca pesedistii sunt rai si procurorii sunt buni, dar sunt niste probleme si trebuie…”, a dat indicatii Dobrovolschi.

„Unele lucruri sunt fapte, pesedistii sunt rai, de la asta pornim. Este vorba despre a respectat recomandarile Comisiei de la Venetia, recomandarile Comisiei Europene si de a scapa de MCV. Asta trebuie sa facem, fiecare masura in parte isi are motivatiile ei”, a raspuns premierul.

Dobrovolschi este actionar la Radio Guerrilla alaturi de Liviu Mihaiu, care a fost implicat in dosarul DNA al fostului presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu. Olteanu este acum la puscarie, fiind condamnat la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Olteanu a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, pentru a facilita numirea in fruntea Rezervatiei Deltei Dunarii a lui Liviu Mihaiu. Vintu avea mai multe afaceri in zona.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Rusia trimite in Iran, de saptamana viitoare, 24 de avioane Su-35. Moscova va transfera Iranului si sisteme de rachete S-400

Iranul ar urma sa primeasca saptamana viitoare primul lot de avioane Suhoi Su-35 din Rusia,…

O oră ago

Replica lui Nicusor Dan pentru Piedone: „Stim toti ca esti interlop”

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a replicat lui Cristian Popescu Piedone tot cu un mesaj inscriptionat…

16 minute ago

Presshub: Dinu Sararu a fost inmormantat ilegal. Legea interzice asezarea mormintelor in afara cimitirelor

Dinu Sararu a fost inmormantat ilegal, in comuna sa natala, Slatioara, din judetul Valcea. Scriitorul,…

4 minute ago

Emirates si Flydubai si-au reluat zborurile, dupa inundatiile din Emiratele Arabe Unite. Au fost anulate aproape 400 de curse

Operatorul aerian al Dubaiului, Emirates, si compania aeriana sora, Flydubai, si-au reluat operatiunile normale, dupa…

12 minute ago

Dorel Visan, prezent la Moscova dupa ce l-a laudat pe Putin: „Trebuie o noua dictatura, asa ca a domnului Putin”

Actorul Dorel Visan se afla in aceste zile la Moscova, in calitate de invitat la…

2 ore ago

Nici Ciuca, nici Ciolacu nu au urmarit explicatiile lui Cirstoiu. Seful PSD: „Am inteles, a fost la o clinica, lucrurile acestea le vom lamuri in cadrul coalitiei”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut sambata ca nu a auzit explicatiile lui Catalin Cirstoiu…

2 ore ago