Mihai Fifor revine cu scandal intr-o functie de conducere in PSD. Revoltat, un deputat PSD isi anunta demisia

politica

Senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, a fost ales, sambata, in functia de presedinte al PSD Arad, in cea de-a doua Conferinta Judeteana care a avut loc in luna februarie in judet. Fifor a candidat impotriva deputatului Dorel Caprar, a carui alegere in functia de presedinte, intr-o Conferinta care a avut loc in urma cu doua saptamani, a fost declarata nestatutara de catre Comitetul Executiv al PSD. In functia de presedinte executiv a fost ales deputatul Florin Tripa, vizat in dosarul spagilor de la DRDP Timisoara.

Conferinta Extraordinara a PSD Arad a avut loc, sambata, dupa ce Comitetul Executiv al PSD a decis ca anterioara sedinta, in care a fost ales presedinte deputatul Dorel Caprar, nu a fost statutara.

Pentru functia de presedinte au candidat senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, si deputatul Dorel Caprar, inculpat in dosarul spagilor de la DRDP Timioara pentru PSD Arad. Fifor a castigat alegerile, fiind preferat de 64 dintre delegatii la sedinta. Au votat 123 de delegati.

Aflat in razboi cu conducerea centrala a partidului, deputatul Dorel Caprar, sustine ca asupra membrilor de partid s-ar fi facut presiuni pentru ca el sa nu fie ales.

In functia de presedinte executiv a fost ales Florin Tripa, vizat in dosarul spagilor de la DRDP Timisoara pentru PSD Arad.

”Multumesc, Florine! Onorat sa am alaturi un astfel de prieten. Impreuna, alaturi de toti ceilalti colegi, vom arata aradenilor forta PSD Arad”, a scris Fifor pe Facebook, dupa Conferinta si a postat o fotografie in care apare alaturi de Florin Tripa.

Deputatul PSD Adrian Todor a anuntat dupa vot ca a demisionat din fruntea organizatiei municipale a PSD Arad.

„Domnul Mihai Fifor a anuntat in cadrul conferintei ca va candida pentru functia de primar al Aradului, eu nu ma regasesc lucrand intr-o echipa cu domnia sa, motiv pentru care imi dau demisia si las locul liber. La organizatia municipala PSD Arad nu au fost alegeri, nu s-a dorit, a fost un interimat prelungit. Este normal acum sa fac un pas in spate”, a mentionat Adrian Todor.

Mai mult despre: ,

Comentarii: