Mihai Politeanu intra in lupta directa, va candida din partea USR in barlogul mafiei PSD

politica

Mihai Politeanu, fondatorul asociatiei Initiativa Romania, anunta ca a devenit vicepresedinte al USR Ploiesti si ca urmeaza sa candideze pentru functia de primar al Ploiestiului. Ploiestiul este inca sub influenta celebrului clan PSD Cosma-Sebastian Ghita.

Politeanu a anuntat, sambata, ca intra in competie pentru functia de primar al Ploiestiului.

„1. Am fost astazi ales vicepresedinte al USR Ploiesti in cadrul Adunarii generale a filialei. Alegerile au avut loc pentru 6 pozitii in cadrul Biroului local, 3 de vicepresedinte si 3 de membru. Noii colegi din Biroul local sunt: George Baches (VP), Catalin Mihai (VP), Stanciu Mihai, Apostol Daniel si Violeta Chiriloaie. Multumesc mult colegilor din USR Ploiesti, sunt dator pentru incredere. Toti cei 6 vor face echipa in cadrul BL cu presedinta filialei, Magdalena Trofin.

2. Am anuntat astazi colegii din USR Ploiesti intentia mea de a intra in competitia interna (atunci cand va incepe) pentru desemnarea candidatului USR la functia de primar al Municipiului Ploiesti”, anunta Politeanu pe Facebook.

Mihai Politeanu a mai activat in M10, partidul fondat de Monica Macovei. Ulterior a infiintat Initiativa Romania, organizatie care a contribuit la strangerea de semnaturi pentru „Fara penali in politica” si „Oameni noi in politica”.

Mai mult despre:

Comentarii: