Mihai Razvan Ungureanu, considerat „TRADATOR DE TARA” la Antena 3

news

Nominalizat de Klaus Iohannis ca sef al SIE, MRU a devenit tinta unei campanii de linsaj pe postul Antena 3, care il considera „tradator de tara”.

„MRU a spus ca promisiunea pentru tara este Traian Basescu. Cand s-a razgandit? Cum poate avea cineva incredere in acest personaj, eu tot mai sper ca presedintele va iesi din aceasta situatie. Domnia sa are incredere intr-un tradator de tara?”, a intrebat realizatoarea Antena 3 Oana Stancu.

In aceeasi emisiune, Oana Stancu a i-a interzis lui Claudiu Saftoiu sa mai critice guvernarea Ponta la Antena 3.

„Este necesar ca Victor Ponta sa plece de la Guvern. Guvernarea nu este una triumfala. Acest excedent bugetar este fals, daca vreti pleaca de la taierea investitiilor. Firmele private au ramas neplatite. Mai mult, vorbim despre o rata a somajului despre care nu s-a mai vorbit pana acum” a spus Claudiu Saftoiu.

Realizatorul Antena 3, Oana Stancu, i-a raspuns lui Claudiu Saftoiu: „Sa nu uite ca este la Antena 3, in fata unui public avizat si informat. Cu prietenie as spune ca nu e bine sa vorbeasca de investitii. Guvernarea celor care sunt acum in PNL a insemnat jaf si bataie de joc…”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: