Mihai Sora (102 ani), primul care s-a inscris ca observator la alegerile europarlamentare: „Pentru a apara viitorul copiilor” – Video

politica

Filosoful si eseistul roman Mihai Sora (102 ani) este primul roman care s-a inscris ca observator la alegerile europarlamentare. El va merge ca observator intr-o sectie de votare din Vrancea, judet condus de baronul PSD Marian Oprisan.

„Astazi m-am intalnit cu domnul Mihai SORA! Primul roman inscris ca Observator pentru Alegerile Europarlamentare din 26 Mai 2019!”, anunta Marian Raduna pe Facebook.

Sora a anunta inca de la inceputul lunii aprilie ca intentioneaza sa mearga ca observator la alegerile europarlamentare.

„Voi merge in Vrancea, in locul care ar putea fi, cum spune balada, o gura de rai, daca nu ar aparea stricaciunile unor oameni, coruptia lor, venalitatea. […] Va indemn si pe dumneavoastra, dragi prieteni, sa va inscrieti ca observatori independenti la alegeri. Pentru a ne apara democratia, pentru a apara viitorul copiilor. Vor fi aproape 20.000 (douazeci de mii!) de sectii de votare. Iar noi trebuie sa fim si mai multi”, a spus Sora.

Sora a mai spus ca vrea ca aceste alegeri si cele care vor urma sa fie corecte si libere, avertizand ca „nepasarea si neatentia pot conduce, in anumite imprejurari istorice, la dictatura”.

Mai mult despre:

Comentarii: