Mihai Sora merge din nou in Piata Victoriei: „Dragi sobo, ne vedem in aceasta seara si in toate serile in care va fi nevoie”

news

Filosoful Mihai Sora a anuntat, duminica pe Facebook, ca se anunta o vara incarcata si atat guvernantii, cat si protestatarii stau sub presiunea aceleiasi coordonate – timpul, mentionand ca au loc proteste in mai multe state ceea ce arata ca „ceva nu este in regula pe Terra”.

„Dragi sobo, ne vedem la Girafa: in aceasta seara si in toate serile in care va fi nevoie. Se anunta o vara incarcata si fierbinte (daca nu ne-am topit la minus 15 grade, nu vom ingheta la plus 30). In clipa de fata, si noi, si ei stam sub presiunea aceleiasi coordonate: Timpul. Iar, din aceasta inclestare, cum bine ne-a invatat istoria, invingatoare ies, mereu, inteligenta, cinstea, lumina. Da, da: lumina de la capatul tunelului (pana nu ne vor fura si tunelul). Dragii mei, supapele de siguranta nu sunt multe, dar protestele noastre inseamna enorm. Va reamintesc ca, nu departe de Girafa, se afla punctul cardinal al democratiei noastre: masuta unde strangem semnaturi pentru FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE”, a scris Mihai Sora pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, filosoful a mai anuntat ca in lume au loc mai multe proteste, ceea ce arata ca „ceva nu e in regula”: „P.S. Proteste in Statele Unite, proteste in Marea Britanie, proteste in Spania, in Turcia, in Romania, in Moldova, in Rusia, in Vietnam… Ceva nu este in regula pe planeta Terra. Va dati seama? Daca vin acum extraterestrii, ne facem de toata rusinea”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: