Mihai Sora, prezent in mijlocul protestatarilor de la Iasi: „Fiti fermi, nu slabiti protestele pana cand nu aveti castig de cauza. Nu renuntati”

news

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, se afla, duminica, in mijlocul protestatarilor din Iasi. El le-a transmis sa nu cedeze, sa nu renunte la proteste pana cand nu vor avea castig de cauza.

„Fiti fermi, nu slabiti protestele pana nu aveti castig de cauza”, a transmis Sora intr-o interventie la Digi24.

Intrebat de ce este alaturi de protestatari, Sora a raspuns ca simte in acelasi mod ca ei.

„M-am alaturat pentru ca simt ce simt si ei. Sunt alaturi de ei. Interesele tarii trebuie sa stea in fata ochilor nostri inaintea oricaror altor interese. Romanii sa nu inceteze protestele, sa nu accepte aceasta guvernare”, a spus filosoful.

Peste 500 de oameni protesteaza in centrul orasului. Oamenii s-au adunat in Piata Unirii incepand cu ora 18.00 si au steaguri tricolore si ale Uniunii Europene, dar si fluiere si vuvuzele. Protestatarii scandeaza „PSD, ciuma rosie”, „Nu la guvernare, hotii la-nchisoare”, „Legile voastre, niste dezastre” si „Fiti atenti la buzunare, hotii sunt la guvernare”. Ei au pancarte cu mesaje precum „Dragnea, demisia”, „Terminam ce-am inceput in 89” si „Jos copitele de pe Justitie”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: