Mihai Tudose anunta ca Liviu Dragnea a reusit sa distruga PSD: „Sta pana ingroapa PSD. Vorbesti cu extinctorul”

politica

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, luni, ca PSD este in cadere libera si probabil „isi va incheia misiunea istorica”.

„Atata timp cat de un an de zile eu si alti colegi am tras niste semnale despre tipul de management, despre tipul de agenda publica inlocuita cu alte agende, nu a fost nicio dezbatere interna, nu a fost nimic bine, totul e bine daca spune cineva, evident ca lumea nu mai suporta. (…) Un an de zile am tot incercat, am vorbit si public si epistolar, au fost scrisorile domnului Badalau, doamnei Andronescu, au fost si luari de pozitii publice… Vorbesti cu extinctorul”, a afirmat Tudose, la Parlament, intrebat in legatura cu plecarea sa din PSD.

El a spus ca Partidul Social Democrat are deja o problema cu majoritatea.

„Liviu Dragnea nu va parasi PSD, Liviu Dragnea va sta pana ingroapa PSD, poate asta e misiunea domniei sale. (…) Eu mi-am asumat. Am inteles ca cine nu este de acord cu domnul Dragnea si cu politica domniei sale trebuie sa plece. Am plecat”, a adaugat Tudose, citat de Agerpres.

Intrebat cum ar caracteriza PSD, el a raspuns: „In cadere, din pacate in cadere libera si daca nu se trezeste si e o treaba de lideri si inca doi – trei care ii tin isonul probabil ca PSD isi incheie misiunea istorica”.

Mihai Tudose a demisionat din Partidul Social Democrat si s-a inscris in Pro Romania.

Mai mult despre: ,

Comentarii: