„Mihai Tudose este cheia cu care Dragnea isi propune sa tina sub control 20 de miliarde de euro” – explicatia pentru propunerea PSD-ului

politica

Liviu Dragnea l-a propus pe Mihai Tudose pentru functia de premier pentru a putea controla 20 de miliarde de euro, sustine deputatul PNL Ovidiu Raetchi.

„Nominalizarea lui Mihai Tudose pentru functia de premier, in ciuda evidentelor neajunsuri ale personajului, inseamna, in fapt, ca prioritatea lui Dragnea in urmatorul an este Fondul Suveran de Dezvoltare. Si cele 10 miliarde de euro implicate de acesta. Grindeanu a fost inlaturat pentru ca evita sa isi asume proiectul (faraonic si cu potential de fraudare), in timp ce Tudose este creatorul si promotorul ideii.

Cele 10 miliarde de euro ale Fondului Tudose se adauga, nota bene, celor peste 9 miliarde de euro destinate modernizarii Armatei. Sunt bani la care Dragnea este foarte sensibil, el atacand deschis seful Statului Major pe tema unuia dintre contractele de inarmare si aratandu-se „pe surse” nemultumit de actualul ministru al Apararii – mai degraba apropiat de specialisti decat de partid. Pe scurt: Mihai Tudose este cheia cu care Dragnea isi propune sa tina sub control 20 de miliarde de euro”, scrie Raetchi pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: