Mihai Tudose isi pregateste evadarea din PSD. Pentru inceput il ia peste picior pe seful partidului, Liviu Dragnea

politica

Fostul premier Mihai Tudose a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook cu ocazia Zilei Copilului. Intrebat de un internaut daca chiar el este cel care posteaza pe reteaua de socializare, Tudose a raspuns „Ar trebui sa pun tot o poza cu Dragnea in masina?”, facand aluzie la momentul pariului dintre liderul PSD Liviu Dragnea si un cetatean, cand Dragnea a postat intr-un comentariu o poza cu el din masina pentru a dovedi ca el este cel care scrie pe Facebook.

„Indiferent de varsta, fiecare om pastreaza in adancul sufletului o mica parte a copilului care a fost candva. La multi ani tuturor copiilor!”, este mesajul lui Tudose de Ziua Copilului.

Un internaut l-a intrebat intr-un comentariu daca chiar el este cel care posteaza pe Facebook: „Sa fac o gluma. Chiar dumneavoastra sunteti cel care postati, ori este cineva care o face in numele dumneavoastra? Cine stie… poate aveti ceva mici de dat si dumneavoastra. Eu aduc mustarul”, a scris barbatul.

In replica, fostul premier l-a intrebat daca ar trebui sa puna tot o poza cu Liviu Dragnea in masina, facand aluzie la momentul in care un internaut a pus pariu cu Dragnea ca daca liderul PSD isi scrie singur postarile de pe Facebook, ii va da naveta de bere.

„Si cum ar trebui sa dovedesc ca sunt eu cel care posteaza…? Apropo de gluma cu micii, ar trebui sa pun tot o poza cu Dragnea in masina? O zi frumoasa, la multi ani!”, a fost raspunsul lui Tudose, citat de news.ro.

Liderul PSD Liviu Dragnea a castigat luna trecuta un pariu cu un internaut care l-a provocat pe pagina sa de Facebook, intr-un comentariu la postarea prin care Dragnea se declara nemultumit ca nu se poate plati taxa la Fetesti prin SMS, sa arate dovada printr-un selfie ca el isi scrie singur postarile. Liderul PSD a postat imediat o fotografie cu el la volan, intreband „cum ramane cu naveta de bere” promisa si spunand ca il asteapta lunea viitoare la sediul PSD din Kiseleff pentru a aduce berea, iar el va veni cu micii. Dragnea a precizat atunci ca toate mesajele i le dicteaza iubitei sale, Irina, care le posteaza, pentru ca el conduce masina.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: