Mihai Tudose, mesaj furios catre Dragnea si Viorica Dancila: „Jos labele de pe Romania! Urgent!”

politica

Fostul premier PSD, Mihai Tudose, are un mesaj gur pentru actualul premie PSD, Viorica Dancila. „Jos labele de pe Romania! Urgent!”, transmite Tudose.

„Opriti Guvernul PSDragnea/Dancila!!!! Ieri in sedinta de guvern au fost adoptate doua hotarari care aloca peste 50 mil lei in vederea inchiderii a trei mine din Valea Jiului!!! Nu conservare. Nu retehnologizare. Inchidere!!! Si o sa ramana una singura care sa furnizeze carbune pentru centrala de la Paroseni. Atat.

Pe sutele de mii de afise si bannere cu care PSD a impanzit tara scrie: patrioti in Europa… intre timp au uitat sa fie patrioti in Romania… Inchid Valea Jiului si importam curent din Ungaria!

Patriotism, nu-i asa? 200 mil de euro este costul retehnologizarii si eficientizarii Complexului Energetic Hunedoara… Pe parcursul a doi ani. Exact cat alocatia bugetara pentru partide…. din care aflam cum e cu patriotismul prin intersectii, prin pomi si pe stalpi… in timp ce devenim dependenti energetic de ‘bunul prieten’ Orban-de-Ungaria!!!

Jos labele de pe Romania! Urgent!”, scrie Mihai Tudose pe Facebook.

Guvernul a aprobat, miercuri, acordarea de ajutoare de stat pentru inchiderea minelor de carbune necompetitive din cadrul Complexului Energetic Hunedoara si din cadrul Societatii Nationale de Inchideri Mine Valea Jiului S.A., a anuntat, miercuri, purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu.

„Guvernul a aprobat doua hotarari de guvern, la propunerea Ministerului Energiei, privind aprobarea acordarii unor ajutoare de stat pentru facilitarea inchiderii minelor de carbune necompetitive din cadrul Societatii Complexul Energetic Hunedoara si din cadrul Societatii Nationale de inchideri Mine Valea Jiului S.A. (…) Pentru Complexul Energetic Hunedoara, Ministerul Energiei a propus acordarea unui ajutor de stat de 60,6 milioane de lei. Acordarea acestui ajutor de stat este in concordanta cu cerintele Comisiei Europene. De asemenea, pentru inchiderea minelor necompetitive din Societatea Nationala de Inchideri Mine Valea Jiului S.A., pentru anul 2019, Romania si Comisia Europeana au convenit in 2012 un plan privind inchiderea minelor, iar acum a fost acordat un ajutor de stat de 52,7 milioane de lei”, a declarat Nelu Barbu la finalul sedintei de guvern.

Mai mult despre: ,


Comentarii: