Mihail Neamtu, portavoce a propagandei PSD: „Ciolos lucreaza fara rusine pentru interesele Frantei. Este creatia lui Virgil Ardelean”

politica

Mihail Neamtu, una dintre vocile reprezentatice ale PMP, lanseaza un atac violent la adresa lui Dacian Ciolos in care preia cu copy-paste acuzatiile indelung folosite de propadanda PSD. Neamtu sustine ca Dacian Ciolos „lucreaza fara rusine pentru interesele Frantei si pentru presedintele Macron si stim ca este creatia politica a lui Virgil Ardelean, zis ‘Vulpea'”.

„’Oameni noi in politica…’ Asta auzim zilnic. In 2016, cand domnul Ciolos era premier cu sprijinul PSD si Alina Gorghiu ‘lider’ al liberalilor, Stanga a batut partidele de Dreapta. Acum, niste baieti neterminati din USR-PLUS incearca aceeasi manevra de succes: reincalzesc un consomme expirat si spera ca alegatorii romani sa se napusteasca asupra ofertei globaliste.

Ce ne ofera, azi, domnul Ciolos, in plus, fata de 2016? Stim ca lucreaza fara rusine pentru interesele Frantei si pentru presedintele Macron si stim ca este creatia politica a lui Virgil Ardelean, zis ‘Vulpea’, unul dintre fostii sefi ai directiei de informatii a ministerului de Interne.

Ce a facut domnul Ciolos pentru Romania, de cand castiga 7.000 de euro pe luna, ca europarlamentar? Niste poze si cam atat.

Desigur, domnul Ciolos are inca nucleul sau dur de fanatici, dar si acesta se topeste ca zapada in aprilie. Daca USR doreste sa defileze cu el pe post de premier, eu zic sa nu-i deranjam”, a scris Neamtu pe Facebook.

In urma cu o saptamana, lideerul senatorilor PSD, Radu Preda, s-a inscris in PMP dupa ce nu a reusit sa obtina un loc eligibil din partea clanului de la Dolj, Claudiu Manda-Lia Olguta Vasilescu. Preda a ocupat imediat prima pozitie pe lista PMP Dolj pentru Camera Deputatilor.

Mai mult despre:

Comentarii: