„Mihalache e un CANCER pentru Iohannis. Il investighez de peste 10 ani” – Acuzatiile unui jurnalist

news

Jurnalistul Cornel Ivanciuc a lansat acuzatii grave, marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate la postul B1 TV, declarand ca seful Administratiei Prezidentiale, Dan Mihalache, ar fi omul cheie al firmei austriace Schweighofer-Holzindustrie, cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania

„Il investighez pe Dan Mihalache de peste 10 ani. 10 ani pe seama acestui subiect. Ce pot sa va spun este ca domnul Dan Mihalache isi petrece in mod frecvent vacantele la cabanele acestei firme mari, a fost inclusiv de Craciun la Viseu. Practic omul de lobby al austriecilor e Dan Mihalache. Eu nu stiu daca Iohannis stie.

Nu cred ca e o coincidenta faptul ca domnul Dan Mihalache e omul cheie al lui Schweighofer, ca a ajuns in postura de sef al Administratiei Prezidentiale si de lobbyist principal al acestei firme a carui pachet de exploatare e Romania. Romania e un fel de scena alba in care copacii sunt macelariti in fiecare zi.

Iohannis este sub imperiul malefic al lui Dan Mihalache. Politica lui Iohannis a esuat, e un esec lamentabil. Dan Mihalache e un cancer pentru Administratia Prezidentiala.

Domnule Iohannis, din toata piata asta de resurse nu l-ati gasit numai pe Mihalache?”, a declarat jurnalistul Cornel Ivanciuc, citat de psnews.ro.

In urma declaratiilor jurnalistului, Dan Mihalache a reactionat, in cadrul unei interventii telefonice. Astfel, intrebat daca are vreo legatura cu acea companie, omul cheie al Administratiei Prezidentiale a negat orice fel de legatura.

„Eu stau si ma tot uit si imi semnaleaza diversi prieteni cum numele meu apare amestecat in anumite chesti in care n-am niciun fel de legatura. Stiu retorica existentei despre mine dar sa aflu ca sunt omul de legatura al lobbyului austriac e putin cam mult. Domnul Ivanciuc habar n-are ce vorbeste. E o fortare de interpretare. Ca eu am o legatura cu Schweighofer … cred ca l-am vazut o data pe domnul Schweighoferin 2004, 2005, sunt zece ani de atunci. Va spun urmatorul lucru: a existat un aviz al consiliului concurentei. Sunati la consiliul concurentei si intrebati-i pe dumnealor”, a raspuns Dan Mihalache.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: