Mii de oameni i-au strigat in fata Corinei Dragotescu de la Romania TV: „Mincinosii, mincinosii!”

news

Romania TV a trimis-o din nou, in mijlocul protestatarilor din Piata Universitatii, pe Corina Dragostescu. Manifestantii au tinut sa-i atraga atentia ca postul pentru care lucreaza manipuleaza opinia publica.

Corina Dragotescu a transmis in direct vand un catel de plus in brate. Postul Romania TV a transmis saptamana trecuta ca protestatarii sunt platiti cu 100 de lei, iar cei care vin cu caini mai primesc in plus cate 30 de lei.

dragotescu

Foto: Ionel Stoica

La un moment dat, Dragostescu l-a intervivat pe un barbat mascat care a cerut ca presedintele Iohannis sa preia toata puterea, impreuna cu armata: „Am un mesaj pentru domnul Klaus Iohannis. E timpul sa preia tara impreuna cu armata”. Declaratia a fost difuzat insistent de RTV, incitatii din studio dorind sa arate ca manifestantii doresc dictatura in tara.

Manipularile Romania TV nu au scapat nesanctionate de manifestanti, care au scandat repetat, in fata Corinai Dragostescu: „Mincinosii, mincinosii!”.

Postul lui Sebastian Ghita nu a pierdut ocazia de a se victimiza din nou, sustinand ca „iohannistii” baga pumnul in gura presei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: