MII de tineri crestini din Germania se CONVERTESC la Islam. Vezi cum se deruleaza – VIDEO

life

„Muslim Media Production” a postat, sambata, pe YouTube o inregistrare in care zeci de cetateni germani, barbati si femei, se convertesc la islam. 

Dupa ce alegerea este facuta, o persoana intra in Islam si devine musulmana rostind sahadah sau marturia de credinta. Aceasta declaratie (traducere din limba araba), care se citeste „As-hadu an la ilaha illallah, wa as-hadu anna Muhammadan Rasulullah”, este tradusa astfel: „Marturisesc ca nu exista alt Dumnezeu (de asemenea, se poate traduce: „nu este alt lucru demn de lauda”) in afara de Allah si marturisesc ca Muhammad este Trimisul lui Allah.”

Sahadah este in mod traditional rostita in fata celorlalti; in general, convertitii trebuie sa faca publica convertirea lor.

O pagina de Facebook infiintata de organizatii musulmane sustine ca in fiecare an se convertesc la islam peste 4.000 de germani. Potrivit profesoarei Esra Ozyurek de la London School of Economic and Political Science, in acest moment sunt peste 100.000 de germani convertiti la islam.

Germania are cel mai mai numar de musulmani din Europa, dupa Franta. Conform Euro Islam, in acest moment sunt intre 3 si 3,5 milioane de adepti ai islamului printre germani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: