externe

Mike Pompeo, fost sef CIA si fost om de baza al lui Trump, a devenit colaborator al Fox News. Ar putea candida la presedintia SUA

Fostul sef al diplomatiei americane sub presedintia lui Donald Trump, Mike Pompeo, a fost angajat de Fox News in calitate de colaborator, a anuntat joi canalul de stiri preferat al conservatorilor, relateaza vineri France Presse, citata de Agerpres.

„Intentionez sa le ofer spectatorilor o privire sincera si directa asupra geopoliticii, relatiilor internationale si politicilor ‘America First’ care au pregatit calea prosperitatii si securitatii fara precedent in Statele Unite”, a declarat Mike Pompeo intr-un comunicat.

Fostul secretar de stat este „una dintre vocile cele mai recunoscute si respectate din Statele Unite in ceea ce priveste politica externa si problemele de securitate”, a salutat la randul sau Suzanne Scott, CEO al Fox News.

Secretar de stat din aprilie 2018 pana in ianuarie in acest an, Pompeo a condus anterior CIA. Unii il vad ca un posibil candidat pentru Casa Alba la alegerile prezidentiale din 2024.

Mike Pompeo s-a alaturat recent apelurilor de boicotare a Jocurilor Olimpice de iarna de la Beijing si a sustinut ca raportul unor experti cu privire la originea COVID-19 este „o mascarada in linie dreapta” cu „campania de dezinformare” desfasurata, considera el, de Partidul Comunist Chinez si Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS).

El a condus, de partea americana, confruntarea dintre administratia Trump si China.

El a fost unul dintre ultimii care i-au ramas loiali lui Donald Trump si, la fel ca fostul presedinte, a manifestat public un dispret sincer fata de mass-media.

In martie, Fox News a angajat-o pe Lara Trump, nora fostului presedinte republican si consilier al echipei Trump in ultima campanie prezidentiala.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: mike pompeo

Recent Posts

Fostul sef al NATO: „Sistemele din Romania si Polonia ar trebui sa doboare rachetele Rusiei care vizeaza Ucraina”

Tarile NATO ar trebui sa foloseasca sistemele de aparare aeriana cu baze in Europa de…

2 ore ago

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

6 ore ago

Cea mai bogata femeie din Australia cere Galeriei Nationale sa-i retraga portretul dintr-o expozitie

Miliardara australiana Gina Rinehart a cerut Galeriei Nationale din Australia sa-i elimine portretul dintr-o expozitie…

6 ore ago

Atacul asupra premierului slovac Robert Fico trimite unde de soc in toata Europa. Reactie si din partea SUA

Atacul de miercuri asupra premierului slovac Robert Fico in orasul Handlova, in urma unui eveniment…

6 ore ago

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc la Poarta Alba

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc, miercuri seara, la iesire din Poarta…

7 ore ago