Miliardarul Tiriac propune ca romanii sa plateasca 50 euro/lunar din salariu pentru REFUGIATI

news

Omul de afaceri Ion Tiriac a facut o propunere surprinzatoare pe fondul crizei imigrantilor care vin in numar tot mai mare in Europa.

Ion Tiriac spune ca Romania are resursele necesare pentru a-i primi pe imigranti si propune ca fiecare roman sa renunte la 50 de euro din salariu pentru refugiati.

„Acum incep sa vina. In orice caz, nu e o decizie a Bruxelles-ului, a doamnei Merkel, ci a romanilor. Avem unde, putem! Din aia 500 de euro salariu mediu, sa ne taiem 10% ca sa primim cinci sute, o mie, o suta de mii, care e primul val. In cartea mea, o sa vina un nou val de imigranti de zece ori mai mare”, a spus Ion Tiriac la Realitatea TV, citat de ziare.com.

Citeste si: Iata cat de ZGARCIT e Tiriac. Insa vrea ca romanii sa plateasca 50 euro/lunar pentru refugiati

De asemenea, omul de afaceri a mentionat ca Romania trebuie sa fie preocupata sa-i aduca inapoi pe cetatenii din diaspora.

„Hai sa vedem cum ne rezolvam noi problema imigrantilor nostri. Hai sa vedem cum ii aducem inapoi. Pe toti mestesugarii buni care au plecat, toti oamenii care muncesc de le iese sange pe nas pentru 600-700 de euro. Sa vedem cum gasim 4 miliarde sa le dam locuri de munca”, a precizat Tiriac.

Revenind la criza imigrantilor din Siria, Tiriac a sugerat ca americanii ar fi vinovati, deoarece „au deschis Irakul terorismului”, iar la fel s-ar fi intamplat si cu celelalte tari din zonele de conflict.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: