news

„Milion” Chirieac revine cu atacuri murdare, pe tema copiilor, la adresa lui Iohannis. Firea si-a cerut scuze pentru asemenea declaratii

Analistul pro-PSD Bogdan Chirieac publica u articol pe site-ul sau, DC News, in care il ataca din nou pe presedintele Klaus Iohannis pe tema faptului ca nu are copii. Pretextul in reprezinta aparitia informatiei ca fiul Vioricai Dancila a fost adoptat.

Chirieac o lauda pe Dancila pentru gestul sau, sustinand ca a fost de o „noblete extraordinara”, dupa care se foloseste de acest subiect pentru a-l ataca murdar pe Klaus Iohannis.

„A ramas doar gestul, de o noblete extraordinara, acela ca o familie de tineri a infiat un copil. Si, asa cum l-am vazut prima data in spatiul public pe fiul familiei Dancila, au avut mare grija de el, de cresterea si educatia lui. Mandrie pentru parinti, si el se mandreste cu parintii sai. Gestul tinerei Dancila de acum 29 de ani se petrecea intr-un moment in care alti profesori, intre timp ajunsi sefi de stat, nu adoptau copii, dar intermediau cu succes adoptii internationale. Nu spun ca si copiii adoptati in Canada nu au avut o soarta mult mai buna decat cea harazita in Romania. Totusi, mi se pare mai nobil sa adopti chiar tu copilul, pe care n-ai avut sansa sau dorinta sa-l primesti de la Dumnezeu, decat sa faci asta pentru altii, desigur in urma unui comision corespunzator”, a scris Chirieac pe DC News.

Atacuri pe tema „traficului international de copii” au fost lansate de PSD impotruva lui Iohannis si in campania pentru alegerile prezidentiale din 2014 de catre Gabriela Firea, pe atunci purtator de cuvant al candidatului Victor Ponta. Ulterior, Firea si-a cerut scuze pentru acele declaratii.

„Imi pare rau, pentru ca sunt om si toti suntem supusi greselii. Mai grav este atunci cand nu recunoastem ca am gresit si persistam in greseala. Mi-a parut rau de fiecare data cand un mesaj negativ a fost transmis prin mine, iar toata reactia a fost asupra mea, nu a candidatului sau a partidului. Nu ma veti auzi in campania electorala denigrandu-mi rivalii. Eu am preluat, din pacate, toata aceasta nemultumire in legatura cu unele mesaje care erau respinse de populatie. Vreau sa demonstrez in aceasta campanie electorala ca imi pare rau de momentele neplacute din campania prezidentiala, ca am invatat lectia si ca nu mai vreau sa o repet”, a spus Firea in campania pentru alegerile din Bucuresti.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Bode: „Partidul National Liberal va da presedintele Romaniei in persoana domnului Nicolae Ciuca”

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, se arata increzator ca ”Partidul National Liberal va da…

16 minute ago

SUA aplica sanctiuni entitatilor care au strans fonduri pentru colonistii evrei din Cisiordania

Statele Unite au impus vineri sanctiuni asupra a doua entitati despre care a spus ca…

48 de minute ago

PSD-PNL, doar 1,67% dintre voturi. Sondaj printre tinerii romani membri ai comunitatii Reddit. Ce partid este pe primul loc

Un sondaj realizat in randul comunitatii Reddit Romania arata ca PSD-PNL ar obtine numai 1,67%…

2 ore ago

AUR aduce circul si la Brasov. L-a trimis pe scandalagiul Dan Tanasa sa candideze la Primarie

AUR Brasov si-a schimbat peste noapte candidatul la Primaria Brasov, anuntand vineri ca noul candidat…

3 ore ago