„Milion” Chirieac zbiara la Romania TV dupa esecul Adinei Florea: „Este cel mai grav lucru care s-a intamplat in justitia romana din ultimul an”

politica

Reactie furioasa a trompetelor PSD dupa refuzul CSM de a aproba solicitarea Adinei Florea de arestare a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu. „In aceasta seara, sistemul, partea hada, inspaimantatoare, intunecata, partea neagra, statul negru a reactionat”, a declarat Bogdan Chirieac la Romania TV.

”In orice tara libera din aceasta lume, chiar si cele mai permisive, precum Olanda, Elvetia, Suedia, Finlanda, Danemarca, la astfel de fapte nu te prindea seara fara sa fii arestat, fara aviz de la CSM. Probabil ca procesul se si incheia foarte repede, pentru ca orice corp de magistratii- sau in tarile acestea procurorii nu sunt magistrati, dar, in orice caz, sunt un corp profesional de elita, ca-n orice tara- si-ar fi dorit sa se desparta imediat de oamenii acestia”, a declarat Chirieac la Romania TV.

El a spus apoi ca refuzul CSM este „cel mai grav lucru care s-a intamplat in justitia romana din ultimul an”.

”In aceasta seara, eu cred ca este cel mai grav lucru care s-a intamplat in justitia romana din ultimul an. Lucrul acesta arata ceea ce indrazneam sa anticipez, ca fix Sectia de Procurori a CSM am spus ca nu va da avizul de arestare. Acest lucru arata ca sistemul nu numai ca exista, nu numai ca nu si-a pierdut mult din putere, dar va reactiona. In aceasta seara, sistemul, partea hada, inspaimantatoare, intunecata, partea neagra, statul negru a reactionat. Cei doi au potential exploziv, catastrofal pentru sistem. Daca vor incepe sa spuna cine le-a ordonat sa faca dosarele, cum, in ce fel, cum venea fostul SRI si dadea ordine si se intampla, in acel moment incremenim cu totii si putem iar in dificultate CE si pe organizatorii MCV. In acelasi timp, in aceasta seara, e primul moment serios in care statul subteran incepe contraofensiva. Ma astept la o contraofensiva inspaimantatoare impotriva doamnei Adina Florea, nu e de gluma!”, a mai spus Chirieac.

Newsweek Romania a dezvaluit ca Bogdan Chirieac a incasat, prin intermedirari, peste un milion de lei de la PSD. „Un alt beneficiar este ‘jurnalistul’ si ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a incasat anul acesta de la PSD nu mai putin de 1.157.149 de lei”, scrie Newsweek Romania.

Comentarii: