Milionar din UNPR acuza: Cei care cer demisia lui Oprea au „CARACTERE INFECTE”

politica

Ion Raducanu, deputat UNPR si vicepresedinte al partidului, sustine ca Gabriel Oprea este „tarat intr-o mizerie mediatica” si acuza „postacii platiti si jucatorii de pe Facebook” ca au „caractere infecte”. Raducanu este unul dintre cei mai bogati oameni din Timisoara. 

„Asist inmarmurit de cateva zile la un atac concertat, furibund, demential, ilogic si irational, pornit cu ura si dispret incredibil de cativa deontologi autointitulati aparatori ai democratiei si dreptatii sociale, mari ganditori ai societatii capitaliste romanesti, care pe fondul nenorocirii abatute asupra familiei politistului mort in timpul serviciului arunca cu noroi in ministrul de interne Gabriel Oprea – viceprim-ministrul care coordoneaza sectorul de securitate nationala.

Gabriel Oprea este presedintele partidului care a asigurat stabilitatea Romaniei in ultimii 5 ani, fie ca unii recunosc, iar altii nu recunosc, din ratiuni politice, desigur meschine. Sunt unul dintre vicepresedintii partidului, unul dintre cei care cunoaste bine efortul depus de Gabriel Oprea pentru solutionarea spinoaselor probleme ale lucratorilor incadrati in institutiile sectorului de securitate nationala (elaborarea noii legi a pensiilor militare, recalcularea si majorarea pensiilor, marirea salariilor si sporurilor, inzestrarea armatei si a politiei si multe, multe altele)”, scrie Ion Raducanu pe Facebook.

El spune ca nicicand dupa Revolutie MApN sau MAI nu au avut „un ministru mai bun, mai apreciat si mai eficient decat Gabriel Oprea”.

Deputatul mai sustine ca „pana la tragicul accident petrecut zilele trecute toti politicienii de frunte se gudurau in jurul lui, cautand sa-l atraga de o parte sau de alta a esichierului politic”, iar Gabriel Oprea „a ramas in picioare, pastrandu-si demnitatea si cuvantul dat”.

” Tragedia produsa din cauze inca neelucidate de organele abilitate, a mobilizat aceasta coalitie de disperati ahtiati de putere, carora li s-au alaturat mai multe ONG –uri formate din bursieri ai unor institutii subventionate de Soros. Impreuna au gasit momentul de a pune in miscare o actiune de defaimare a viceprim-ministrului Gabriel Oprea, prin interpretari eronate ale legislatiei, prin minciuni si dezinformari, prin folosirea de invective specifice vocabularului unor lipsiti de bun simt”, mai spune deputatul.

Ion Raducanu, care este si vicepresedinte al Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, mai afirma ca „postacii platiti si jucatorii de pe Facebook nu prididesc in a-i cere vicepremierului demisia, pentru a-i ajuta pe opozanti sa-si implineasca visul de a ajunge la putere”.

El spune ca „astfel de atitudini sunt specifice unor caractere infecte si unor politicieni nemernici”.

„Dupa mine, astfel de atitudini sunt specifice unor caractere infecte, unor politicieni nemernici, fara scrupule, unor asa – zisi vectori de opinie, de regula simbriasii cuiva sau altcuiva. Setea de sange a unor spectatori romani, din care multi nostalgici ai epocii trecute, se suprapune de minune peste manifestarile manipulatorilor de opinie ajunsi sa creada ca din fata computerului vor putea conduce Romania. Nimic si nimeni nu mai e bun in Romania. Daca faci ceva bine, atragi ura si dispret.

Daca vorbesti impotriva sistemului te trezesc unii dimineata devreme! Asa cum pe vremuri se spunea ca toti se pricep la agricultura si fotbal, putem spune astazi ca toti se pricep la conducerea treburilor tarii (dar, din fata computerului, camerei de filmat sau de la microfon). Nu trebuie sa va chinuiti sa ma catalogati drept avocatul diavolului, pentru ca cei care ma cunosc stiu ca sunt unul care spune lucrurilor pe nume”, mai scrie pe Facebook deputatul Ion Raducanu.

Acesta isi incheie postarea spunand ca Gabriel Oprea „nu merita sa fie tarat intr-o astfel de mizerie mediatica, de catre personaje politice rau intentionate, manipulate din interiorul si exteriorul tarii, pentru ca prin ceea ce fac contribuie din plin la destabilizarea politica a Romaniei, dorita si asteptata de prietenii sai binevoitori si hrapareti”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: