Milionar egiptean, SOLUTIE la criza imigrantilor: „Le-as putea oferi o noua TARA, ma costa pana in 100 de milioane de dolari”

news

Un milionar egiptean,  Naguib Sawiris, a venit cu o noua idee de rezolvare a crizei imigrantilor. El cere Italiei sau Greciei sa ii vanda o insula, pe care ar urma sa o ofere refugiatilor pentru a-ai construi o noua tara.

Cu afaceri in industria telecomunicatiilor, Sawiris are o avere estimata la 2,9 miliarde de dolari. El s-a oferit sa cumpere o insula in Marea Mediterana, cu banii sai, pe care apoi sa o doneze imigrantilor.

„Grecia sau Italia sa-mi vand o insula, eu o voi declara independenta si ii voi gazdui acolo pe imigranti. Le voi oferi si slujbe pentru a-si construi o noua tara”, a scris milionarul pe Twitter.

¼š¶Cy“U•"wutheS<"¥ONo}siLOa™AAEž‘%#q0a4

Solicitat de France Press sa ofere detalii, Sawiris a spus: „Desigur ca este fezabil. Aveti zeci de insule care sunt pustii si care pot primi sute de mii de refugiati”.

El a mentionat ca o insula care apartine de Grecia sau Italia ar costa intre 10 si 100 de milioane de dolari. Deoacamdata nu este clar daca vreunul dintre guvernele celor doua parti va lua in serios propunerea milionarului, precizeaza Huffington Post.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: