EXCLUSIV. Milionarul Dragnea isi face campanie de imagine cu pantofi RUPTI, pe model Obama

politica

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a fost fotografiat, luni, cu pantofii lipiti, prilej pentru a sublinia ca el nu umbla cu „pantofi scumpi”. Acest tip de campanie de imagine, axat pe pantofi, l-a practicat si presedintele SUA, Barack Obama, in urma cu doi ani.

Nu intamplator, Dragnea a fost surprins cu patofii rupti chiar de postul de televiziune al PSD, Romania TV. „Am mers foarte mult”, a spus el, precizand ca nu era vorba despre niste pantofi scumpi. „Cred ca daca erau scumpi nu ajungeam in situatia asta, erau social-democrati”, a adaugat liderul PSD. El a tinut sa precizeze ca si-a dus pantofii la cizmar.

pantofi

Putin probabil ca Liviu Dragnea, posesor al unei averi care valoreaza cateva milioane de euro, fiind celebru pentru palatul de la Teleorman, nu isi permite o pereche de „pantofi scumpi”. Insa Dragnea este in plina campanie electorala interna, el trebuind sa cucereasca membrii PSD pentru a obtine sefia partidului. Marea majoritate a membrilor PSD chiar umbla cu pantofi peticiti. Multi dintre ei apeleaza des la cizmar, in cazul in care mai gasesc vreunul, pentru ca aceasta meserie este pe cale de disparitie. Insa foarte putini membri PSD de rand isi permit piscina si teren de tenis ca Liviu Dragnea, insa acest aspect este trecut sub tacere de liderul partidului.

Ideea lui Dragnea nici macar nu este originala. In urma cu doi ani, in septembrie 2013, Casa Alba a publicat pe site-ul oficial o imagine care a facut multe valuri in Statele Unite. Obama cu picioarele pe masa din Biroul Oval. Talpa pantofilor este extrem de tocita, mesajul transmis fiind ca presedintele umbla mult.

obamashoes

Obama, cel putin, a avut decenta sa nu remarca apoi ca umbla in pantofi ieftini.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: