Milionarul Turcescu se plange: „Nu primesc un leu de la stat pentru a-mi creste copilul”

politica

Robert Turcescu se plange ca nu primeste niciun ban din partea statului pentru cresterea copilului sau desi in perioada recenta nu a lucrat nicaieri.

Intr-un interviu pentru Adevarul, Turcescu a dat noi explicatii despre averea sa, specificand ca l-a luat „durerea de cap” de cati bani a dat statului din taxe si impozite. Cu toate acestea, desi recent nu a lucrat nicaieri, statul nu-i da niciun ban pentru a-si creste copilul.

„Sunt un om de dreapta, nu imi este rusine ca am castigat mai multi bani. Iar in presa au fost ani, s-o spunem cu tarie, in care s-a castigat, mai ales in televiziune, foarte multi bani. Dar au fost ani in care s-a castigat si in presa scrisa foarte multi bani. Iar oameni care au detinut pozitii de conducere, cum a fost cazul meu – redactor sef, director editorial, realizator al celui mai de succes talk-show de televiziune- da, au castigat bani, pe contract.

Am cerut si eu de la ANAF toate taxele si impozitele pe care le-am platit de-a lungul timpului la stat si m-a luat durerea de cap cand am vazut cati bani am dat acestui stat, care astazi, pentru ca n-am fost angajat in perioada in care sotia mea a ramas gravida, statul roman nu-mi da, nici mie, nici sotiei mele, decat alocatia de 80 de lei. In rest, nu primesc un leu de la stat pentru a-mi creste copilul care are 9 luni. Deci propun sa iesim din zodia ipocriziei. E prea multa ipocrizie, inclusiv in presa”, a spus Turcescu pentru Adevarul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: