„Militarii sunt gata sa intervina”. Nicolae Ciuca l-a asigurat pe presedintele Iohannis ca Armata este pregatita

news

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu presedintele Klaus Iohannis, pe care l-a asigurat ca militarii sunt pregatiti sa sprijine autoritatile in zonele unde va fi necesara interventia armatei.

Precizarea apare pe pagina de Facebook a ministrului Ciuca.

Potrivit lui Ciuca, seful statului s-a interesat de stadiul implementarii masurilor de protectie si actiune impotriva COVID-19.

”L-am informat pe presedintele Romaniei despre actiunile intreprinse la nivelul MApN si l-am asigurat ca militarii sunt pregatiti sa sprijine autoritatile in zonele unde va fi necesara interventia armatei”, a scris Nicolae Ciuca.

De asemenea, ministrul Apararii spune ca in cursul diminetii a discutat, prin sistemul de videoteleconferinta, cu sefii spitalelor militare, Directiei medicale si cu cel al Institutului Cantacuzino despre masurile in curs de implementare sau cele care urmeaza sa fie luate la nivelul MApN pentru prevenirea si limitarea efectelor COVID-19.

„Am analizat totodata zonele unde personalul militar deja actioneaza, cat si structurile pregatite sa actioneze la solicitarea Comandamentului pentru Situatii de Urgenta. Militarii sunt pregatiti sa sprijine autoritatile in zonele unde va fi necesara interventia armatei”, arata Nicolae Ciuca.

Mai mult despre:


Comentarii: