Minciuna groasa a lui Serban Nicolae: „Nicio declaratie a vreunui lider PSD nu indeamna la nerespectarea masurilor de protectie sanitara”

politica

Senatorul PSD Serban Nicolae sustine intr-o postare pe Facebook, in care il acuza de minciuna pe presedintele Iohannis, ca „nicio declaratie a vreunui lider PSD nu indeamna la nerespectarea masurilor de protectie sanitara”. Insa sunt numeroase cazuri in care lideri ai PSD au refuzat sa poarte masca de protectie, incepand chiar cu presedintele partidului.

Intr-o postare in care Serban Nicolae il numeste „baronul Munchhannis” pe Iohannis, senatorul PSD sustine ca „nicio declaratie a vreunui lider PSD nu indeamna la nerespectarea masurilor de protectie sanitara”.

„Nicio declaratie a vreunui lider PSD nu indeamna la nerespectarea masurilor de protectie sanitara si nu neaga existenta ori efectele COVID19. De mai multe ori insa, atat Iohannis, cat si liderii guvernamentali penelisti au fost surprinsi incalcand flagrant masurile de protectie sanitara”, sustine Serban Nicolae.

„Baronul Munchhausen putea lua lectii de minciuna si ipocrizie de la Klaus Werner Iohannis! Totusi, de ce simt Iohannis si Orban nevoia maladiva de a repeta ca guvernantii stiu ce au de facut si ca iau toate masurile bune? Daca ar fi asta opinia romanilor, ar mai fi nevoie s-o repete Iohannis cu atata disperare si agresivitate?”, a mai scris Serban Nicolae.

Sunt insa numeroase cazuri in care lideri si parlamentari ai PSD au refuzat si refuza sa poarte masca de protectie. Marcel Ciolacu a fost, recent, singurul invitat la o receptie la Ambasada Frantei care nu a purtat masca, devenind astfel un exemplu pentru zeci de mii de pesedisti.

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, spunea pe 17 mai ca masca reprezinta un „calus”. „O sa-mi dau masca jos, suntem suficient de departe unii de altii, este foarte greu sa vorbim cu calusi la gura, cum ar vrea unii altii”, a declarat Romascanu in debutul conferintei de presa, dandu-si jos masca.

Citeste si: „Masca este calus la gura”. Pozitie oficiala iresponsabila a PSD, ce spune purtatorul de cuvant al partidului – Video

Recent, trei parlamentari ai PSD au provocat scandaluri de pomina dupa ce au refuzat sa poarte masca in spatii inchise. Adrian Solomon si Irinel Stativa au fost amendati intr-o saormerie, unde s-au certat atat cu casierul turc cat si cu politistii, pentru ca nu aveau masca. Ulterior, si deputatul Catalin Radulescu a avut un comportament similar intr-o benzinarie, unde l-a jignit pe politistul care i-a atras atentia sa paorte masca.

De asemenea, este de notorietate si cazul baronului PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, care spune ca purtarea mastii este „o prostie”.

Mai mult despre:

Comentarii: