Minciuna n-a durat mult. Olguta Vasilescu recunoaste ca salariile ar putea sa scada. Insa nu va fi vina guvernului, sustine ministrul

news

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a recunoscut, in premiera, ca salariile ar putea sa scada in urma „revolutiei fiscale”. Insa ea a spus ca in acest caz va fi vina patronatelor.

„Oamenii nu au de ce sa fie ingrijorati. Ne-am asigurat ca salariile nete nu au cum sa scada. Daca vor scadea e fix vina angajatorului care vrea sa ia din banii angajatului. Nu e niciun motiv sa umble la netul angajatului. Ne-am angajat ca netul nu scade. Cresterea e foarte mica. Prin alte instrumente creste salariul mai mult, nu prin Codul Fiscal”, a declarat Olguta Vasilescu, joi seara, la Romania TV.

Miercuri seara, cu lacrimi in ochi, ministrul Ionut Misa a dat asigurari ca niciun salariu nu va scadea ca urmare a modificarilor fiscale.

„Am responsabilitatea necesara pentru a face lucrurile asa cum trebuie, pentru ca eu ca parinte am responsabilitatea faptelor. Daca exista riscul ca salariile sa scada spuneam de la inceput”, a spus Misa la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: