Minciuna PENIBILA a lui Ponta: ”NU sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru”

politica

Victor Ponta a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca el nu este deputat, pentru a evita intrebarea legata de pensiile speciale ale parlamentarilor.

Intrebat la conferinta de presa a PSD daca in calitate de deputat sustine proiectul legislativ privind reintroducerea pensiilor speciale pentru alesi, initiativa semnata de multi parlamentari social-democrati, Victor Ponta a replicat: ”nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru”.

Aducandu-i-se aminte ca este si deputat, Ponta a raspuns: ”da, am fost ales de catre alegatorii din municipiul Targu Jiu”.

Intrebat a treia oara daca sustine reintroducerea pensiilor speciale pentru parlamentari, premierul a spus: ”cred ca Parlamentul poate sa decida singur asupra acestui lucru”.

La o luna dupa pierderea alegerilor prezidentiale, Ponta a postat pe pagina sa personala o poza in care arata ca nu sustine aceste pensii speciale pentru parlamentari. La patru luni dupa aceste afirmatii, premierul Ponta evita orice raspuns clar pe aceasta tema, precizeaza gandul.info.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: