„Minciuna sta la Cotroceni si a devenit Presedinte!”. Prins cu minciuna, Ciolacu il face mincinos pe presedintele Romaniei

politica

Reactie la nivel gradinita a lui Marcel Ciolacu, presedintele PSD, dupa ce presedintele Iohannis i-a transmis ca „imprastie minciuni” despre inchiderea scolilor. Ciolacu spune si el ca presedintele este mincinos.

„Constat cu tristete, domnule Iohannis, ca ati schimbat DEFINITIV haina de Presedinte al Romaniei cu UNFORMA ELECTORALA de Agent-Sef al #PNL. Nu va intereseaza #niveluldetrai al romanilor, ci mai degraba saracirea populatiei pana in punctul in care singurii stapani ai tarii vor fi doar marii imbuibati de la PNL.

NU majorarea pensiilor conform LEGII, ci #austeritatea pe care o promovezi dumneata, domnule Iohannis, este de domeniul trecutului! Romanii s-au saturat sa auda ca nu sunt bani si ca e criza, dar sa vada ca guvernarea liberala toaca banii tarii pe mii de contracte supraevaluate.

Tot de domeniul trecutului sunt si butaforiile la care participati, cu vizite pe la obiective de infrastructura gen cioturi de autostrada si linii ferate de 3 kilometri, in vreme ce executia bugetului pe zona de #investitii abia atinge 40%!

Tot regimul vostru se cladeste pe o continua #contradictie intre vorbe si fapte.

Cand ai mintit, domnule Iohannis? Cand spuneai ca nu vei ezita sa introduci iar #stareadeurgenta, daca va creste numarul de cazuri sau acum, cand negi realitatea, fix inainte de alegeri? La fel ai negat si inainte de prezidentiale ca nu vei anula majorarea din Legea pensiilor si a vazut tot poporul cum, alaturi de Orban si gasca lui, i-ati mintit in fata pe cei varstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei!

Cand le spuneti, oare, adevarul romanilor? Cand Ministerul Educatiei transmite o circulara inspectoratelor scolare, decretand urgenta trecerii la predarea online sau cand negi senin acest scenariu? Cand ministrul Sanatatii vorbeste degajat despre posibilitatea unui nou ‘lockdown’ sau cand revine si spune ca nu il ia in calcul?

Poporul roman are o vorba: ‘Minciuna sta cu Rege la masa’! Azi, din pacate, Minciuna sta la Cotroceni si a devenit Presedinte!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a „imprastiat minciuni in public” cand a sustinut ca scolile se vor inchide dupa alegeri.

„Acest scenariu nu este posibil. Daca liderul PSD recurge la astfel de speculatii si minciuni este un semnal ingrijorator. Scolile nu se inchid, se trece la invatamant online din motive practice inainte de vot si dupa votare, pentru a permite dezinfectia. Dupa care toata lumea revine la scoala. PSD-ul este nu doar iresponsabil in Parlament ci se ocupa de imprastierea unor minciuni in public”, a declarat Iohannis intr-o conferinta de presa.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Ramnicu Sarat, in cadrul unei vizite electorale pe care o face in judetul Buzau, ca scolile vor fi inchise dupa alegerile locale si elevii vor face orele online.

Intrebat cum comenteaza ca tot mai multe scoli din tara se inchid dupa ce copii sau profesori sunt depistati pozitiv cu SARS-CoV-2, liderul PSD a spus ca oricum acestea se vor inchide de luni.

”Oameni buni, nu v-ati lamurit ca scolile au fost deschise electoral? Doamna Anisie, vineri, a dat un ordin catre inspectoratele scolare ca dupa alegerile locale se va face invatamant online, uitand ca peste 800.000 de elevi, adica peste 5.000 de localitati, nu au acces la internet. Totul, absolut totul nu fac decat electoral. Scolile se vor inchide dupa alegerile locale, altfel de ce ar fi dat aceasta circulara?!”, a spus Marcel Ciolacu.

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis, miercuri, ca orele se vor derula online, in 25, 28 si 29 septembrie, in toate unitatile de invatamnt in care vor fi amenajate sectii de votare.

Mai mult despre: ,

Comentarii: