Minciunile Antena 3 privind „fraudarea alegerilor” sunt sanctionate de JUSTITIE. Gadea, obligat sa prezinte adevarul la „Sinteza zilei”

politica

Postul de televiziune Antena 3 si directorul general Mihai Gadea au pierdut un nou proces. Judecatorii arata ca, in emisiunea “Sinteza Zilei” s-a mintit, spunandu-se despre o persoana pe nume Vlad Ionescu ca este ofiter acoperit si ca a ajutat la fraudarea alegerilor din 2009.

Drept pedeapsa, Gadea trebuie sa redea dispozitivul unei sentintei in cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, ca forma de reparare a prejudiciului moral adus onoarei, demnitatii, reputatiei si imaginii in cazul persoanei amintite, informeaza B1 TV.

„Admite in parte cererea. Obliga paratii Gadea Mihai si Antena 3 la redarea dispozitivului prezentei hotarari in cadrul emisiunii ‘Sinteza zilei’, ca forma de reparare a prejudiciului moral adus onoarei, demnitatii, reputatiei si imaginii reclamantului, in raport cu afirmatia privind presupusa calitate de ofiter acoperit a reclamantului Ionescu Vlad, facuta in cadrul emisiunii „Sinteza zilei” difuzata la postul de televiziune Antena 3, la data de 26 octombrie 2014. Respinge in rest cererea. Obliga paratii la plata cheltuielilor de judecata, in suma de 3.140 lei. Cu apel in 30 de zile de la comunicare, care se exercita prin depunerea cererii la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti”, se arata in Hotararea 18500/2016 28.10.2016.

In emisiunea “Sinteza zilei ” din 26 octombrie, Gadea si invitatii sai au discutat despre alegerile prezidentiale din urma cu 7 ani, realizatorul afirmand ca in ambasadele Romaniei ar fi avut loc fraude uriase, scrie adevarul.

„L-am gasit pe acoperitul care a fraudat alegerile in 2009. Ionescu Vlad”, s-a aratat in emisiune.

Dovezile „zguduitoare” prezentate: o reclamatie depusa atunci la BEC ca un presedinte de sectie a permis votul pana la ora 22.30. Mihai Gadea ar fi plusat: „Noi simteam aceste voturi”. Invitatii au convenit ca „sigur omul era ofiter acoperit”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: