Minciunile lui Ciolacu la Bruxelles: „Renate Weber este o liberala de frunte. Ne-am adresat comisarilor”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut din nou ca Avocatul Poporului, Renate Weber, nu are nicio legatura cu PSD si ca, mai mult, aceasta ar fi o „liberala de frunte”.

Ciolacu a anuntat, intr-un interviu la DC News, ca s-a plans Comisiei Europene si chiar si presedintelui Ursula von der Leyen ca puterea de la Bucresti vrea sa o schimbe pe „liberala” Renate Weber.

„Ne-am adresat comisarilor, si doamnei presedinte a Comisiei, stie toata lumea la Bruxelles aceasta situatie, am vazut ca au lasat-o mai incet cu Avocatul Poporului.

Doamna Renate Weber nu a fost membru al PSD, e liberala de frunte. A fost europarlamentar, o profesionista. Pe cine vrei sa aduci? Mai gasim pe cineva cu vrahitoare, vreun cioclu, vreo coafeza cum a fost gasita pe la Ape?

Dom’le, nu stiu ce putem spune de doamna Renate Weber, dar de profesionista, este o profesionista. Nu am auzit pe cineva spunand ca nu este o profesionista. Sau n-am auzit ca doamna Renate Weber este vreo pesedista”, a sustinut Ciolacu la DC News.

Reamintim ca Renate Weber a fost membru al ALDE. ALDE doar s-a autointitulat „de dreapta”, insa a fost tot timpul o anexa a PSD.

ALDE a fost infiintat cu ajutorul PSD la scurt timp dupa ce PNL a decis sa paraseasca USL, in 2014. Tariceanu a demisionat atunci brusc din PNL si si-a infiintat propriul partid.

ALDE a aparut prin transformarea peste noapte a Partidul National al Mediului, preluat de Tariceanu, in Partidul Liberal Reformator, care apoi a devenit ALDE. Partidul National al Mediului era condus de Ionica Anutoiu, un partener de afaceri al vicepresedintelui PSD de atunci, Constantin Nita. Anutoiu avea deja o condamnare pentru omucidere, Nita a fost condamnat ulterior la inchisoare cu executare pentru coruptie.

Citeste si: Tariceanu, care si-a infiintat ALDE cu ajutorul crucial al unui condamnat pentru omucidere, da lectii de moralitate

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: