Minciunile lui Ponta pentru membrii PSD. De unde a lovit acum flacara violet

opinii

Victor Ponta nu a invatat nimic. A pierdut alegerile pentru ca a mintit enorm, acum crede ca poate ramane in fruntea in fruntea PSD tot prin minciuna.

Impreuna cu Liviu Dragnea, sufletul sau pereche, Victor Ponta au facut o lista neagra cu vinovatii pentru pierderea alegerilor prezidentiale, pe care au fluturat-o de la tribuna Consiliului National ca sa stie membrii PSD pe cine trebuie sa scuipe: Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Ion Iliescu.

Ponta a spus ca isi asuma greseala de a nu-i fi indepartat din partid in 2011 pe Geoana si Vanghelie. Ce-or fi facut cei doi in campanie nu prea se stie, pentru ca nu au facut nimic, nu s-a auzit si vazut nimic despre ei. Sau tocmai asta e problema, ca nu au facut nimic? Pai in felul asta l-au ajutat pe Ponta, daca iesea “Prostanacul” cu ideile lui iar Vanghelie se apuca iar sa ameninte cu baietii din Ferentari, pierdea Ponta la o diferenta de doua ori mai mare. Deci asta pica.

Apoi Liviu Dragnea s-a apucat sa dea vina asupra perceptiei de partid comunist pe care oamenii cei rai au atribuit-o in mod ticalos PSD-ului. “Trebuie sa avem o noua perceptie in constiinta publica, sa aratam ca nu avem nicio legatura cu regimul comunist. Trebuie sa respingem categoric comunismul, sa spunem tinerilor ca au fost mintiti”. Sa arunci vina pe tataie Iliescu este un alt mare trombon. Fara Iliescu nu veneau la vot, pentru PSD, alegatorii in varsta si cu nostalgie dupa linistea din tara de pe vremea sa, astfel ca, din nou, Ponta ar fi pierdut la o diferenta de doua ori mai mare. Si asta pica.

Dupa care Victor Ponta a mai emis o teorie numai buna de luat mintile membrilor PSD. Ca alegerile nu se castiga cu ratiune, ci pe baza emotiilor. „Si eu daca vedeam cozile pentru vot la televizor, veneam sa votez contra lui Ponta. Daca vedeam la televizor ca spune ‘Fa, Doina ?’, cum sa aleg pe acel cineva ? Trebuie sa intelegem acest adevar, ca turul doi al alegerilor inseamna emotii”, s-a victimizat liderul PSD.

Ei, aici se apropie de miezul problemei, de adevarata cauza a infrangerii. Dar nu pentru ca strategia lui Iohannis de a crea emotii a fost mai buna decat cea a PSD, ci pentru ca masinaria de provocat emotii a lui Ponta a fost mult mai proasta. De-a dreptul ticaloasa, de fapt, astfel incat a avut efect de bumerang.

Sa ne amintim numai de campania isterica, declansata de PSD pe toate canalele, prin care alegerea lui Iohannis insemna venirea apocalipsei pentru pensionari. Aici cu ce s-au jucat cei de la PSD, daca nu cu sufletul unor oameni sarmani si tematori pentru ziua de maine?

pensia

Asta a fost apogeul josniciei, care, asa e, a creat emotii, un val de emotii care l-a trantit pe Ponta de i-au mers fulgii pana in Dubai.

Vedem asadar ca Victor Ponta nu are nicio jena sa-si minta proprii colegi de partid in legatura cu cauzele ingenunchierii sale de la prezidentiale. Flacara violet n-a mai lovit din puloverul contracandidatului ca in 2009, ci de pe la cozile din strainatate si de prin barcile din Teleorman.

In calitate de presedinte de partid si de candidat el este principalul responsabil pentru infrangere, el a aprobat si urmat fidel strategia de terorizare a pensionarilor, de invrajbire a unor categorii de populatie impotriva altora, de sufocare a privitorilor de TV cu multiplele sale ipostaze, de promovare a imaginii sale in stil faraonico-nord-coreean, de intoxicare a propriilor concetateni cu scenarii fantasmagorice despre lupta anticoruptie, de scoatere din minti a oricarui om normal din tara asta, pana la urma.

“PSD este insa ca pasarea Phoenix, renaste din propria cenusa”, le-a susurat Ponta membrilor PSD. Oamenii partidului ar trebui sa simta insa fiori. PSD a ajuns aproape de cenusa sub directa indrumare a presedintelui sau, a doua oara cu acelasi carmaci in frunte se va duce definitiv printre oale si ulcele, in cimitir.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: