„Mineriada? Cate bate ai vazut azi, bre? Cate capete sparte?”. Protestul s-a mutat pe pagina de Facebook a lui Dragnea. Niciodata nu a avut atatea reactii

politica

Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea a fost luata cu asalt de mii de romani indignati de afirmatiile presedintelui PSD conform carora protestul de duminica seara a fost o „mineriada”.

„M-am intors de la instalarea presedintelui Americii si l-am gasit pe presedintele Romaniei in fruntea unei noi mineriade, o manifestatie neautorizata, impotriva guvernului Romaniei, impotriva ordinii constitutionale si impotriva votului popular din 11 decembrie, sabotand legalitatea care sta la baza statului de drept. (…) E un inceput de lovitura de stat. De fapt, presedintele Iohannis vrea, asa cum a vrut si fostul presedinte Basescu, sa puna in catuse puterea legitimata prin votul democratic”, a scris Dragnea despre proteste.

Reactiile au aparut imediat. Au fost aproximativ 20.000 de comentarii, din care aproximativ jumatate au fost sterse.

„Cate bate ai vazut azi, bre? cate capete sparte? cat de netot trebuie sa fii ca sa numesti protestele de azi ‘mineriada’?”, este unul dintre miile de comentarii critice.

Screen Shot 2017-01-23 at 12.11.10 Screen Shot 2017-01-23 at 12.12.54

Peste 30.000 de oameni au participat, duminica, in Bucuresti, la unul dintre cele mai ample proteste din ultimii 30 ani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: