Mineriada pesedista. Consiliul Judetean Hunedoara a cerut trenuri speciale pentru a-i aduce pe pesedisti la Bucuresti. Cati vor veni

politica

mineriada

Consiliul Judetean Hunedoara a cerut trenuri speciale pentru mitingul PSD care avea loc sambata, 9 mai, in Bucuresti. Cererea a fost facuta de la cabinetul presedintelui CJ Hunedoara si adresata Regionalei CFR Timisoara. Practica este similara cea din perioada mineriadei din iunie 1990, cand mii de mineri au fost adusi la Bucuresti tot cu trenul.

Ancheta de Hunedoara scrie ca Mircea Bobora, seful Consiliului Judetean Hunedoara, a confirmat informatia, insa a refuzat sa dea alte detalii. Asa se face ca reprezentantii Consiliului Judetean se implica in mitingul politic organizat de PSD, noteaza sursa citata.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara a solicitat Regionalei CFR Timisoara suplimentarea garniturilor de tren care pleaca din Simeria spre Bucuresti, vineri, 8 iunie. In trenuri ar urma sa fie imbarcati peste trei mii de „voluntari” pentru mitingul politic organizat de PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: